pátek 6. března 2020

Smaltovaný hrnek potisk

Smaltovaný hrnek s vlastním potiskem. Plecháček s nerezovým lemem, objem 3ml. Velikost potisku z jedné strany je cca 55×mm, potisk kolem celého hrnku cca 190×mm. Pokud nebudete vytvářet vlastní design v našem editoru a pouze přiložíte obrázek a text, necháváte výslednou podobu potisku na nás. Plechový hrnek se smaltovým lemem nabízíme aktuálně v barvě bíle a lem v barvě černé anebo modré.


Přejděte do editoru a navrhněte si vlastní potisk na plecháček se smaltovým lemem. Jelikož se jedná o smaltovaný hrneček, můžou se na jednotlivých kusech objevit nerovnosti, nebo lehké oděrky. V tomto případě nejedná o vadu produktu, ale o standardní výrobek.


Na barevnách variantách se z technologických. Nabízíme také potisk vhodnou technologií s neomezenou barevnou škálou. Naší hlavní činností je potisk smaltovaných hrnků neboli plecháčků.


Tiskneme technologií sublimace, která umožňuje potisk plecháčků na zakázku už od jednoho kusu a jedná se o nejstálejší technologii potisku. Ať už máte svou firmu a chcete pro své zákazníky milou pozornost, nebo jste maminka a chcete udělat radost. Hrnek má uvnitř bílý smalt, lze umývat v myčce na nádobí a je vhodný na všechny typy spotřebičů, včetně indukčního. Dárková krabička na tento hrnek.


POČET NA DEKORACI DO VÝROBY JE U NÁS 1KS. Cena za dekoraci se odvíjí od počtu barev loga a počtu kusů. V našem sortimentu jsou hrnky různých velikostí i barev, vyrobené z kvalitních materiálů moderními technologiemi.


Grafiku pro potisk hrnku sestavíte lehce pomocí šablon. Hrnek je možné používat na všechny typy spotřebičů, včetně indukce. Praktický smaltovaný hrnek je také vhodným reklamním předmětem. Váš potisk dokonale splyne s povrchem plecháčku a vypadá jako by byl stvořen přímo pro váš potisk.


Svůj návrh můžete umístit na obě strany hrnku, případně umístění svého potisku orientovat podle toho, zda je plecháček pro praváka nebo pro leváka. Reklamní hrnky s potiskem pro firemní propagaci. Levný potisk dárkových hrnků na zakázku. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Naši obchodníci za vámi přijedou. Retro kovový smaltovaný hrnek s okrajem z nerez oceli pro sublimační potisk. Vyberte fotky ve vašem počítači a automaticky začne nahrávání na server. Potisk nalevo od ouška.


Lze umývat v myčce na nádobí. Nabízíme k prodeji tento bílý smaltovaný hrnek o velikosti 87×mm. Možnost potisku i plnobarevnou grafikou o maximální velikosti 180×mm. Na zakázku vám i ušijeme speciální bavlněný pytlík).


Hrnek s potiskem, vytvoř hrnek s fotkou, hrnek se jménem nebo nvytvoř originální potisk hrnku pro tvé nejbližší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky