čtvrtek 12. března 2020

Dotykove bubliny video

Dotykove bubliny video

Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Unikátní výuková hračka, díky které si můžete s bublinou hrát, pinkat, hopkat a házet, aniž by vám praskla. Zajímavá společenská hra pro celou rodinu. Vytvořte si nádherné bubliny.


Dotykove bubliny video

Jeho použití je poměrně snadné a po troše cviku budete tvořit bubliny , které bude obdivovat široké okolí. Můžete zapojit i rodinu a přátele a soutěžit o to, komu se podaří vytvořit největší bublinu. Nejprve sestavte bublifuk tak, aby tyčky byly spolu na dvou koncích spojené provázkem. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento bublifuk vám zabezpečí kopec zábavy. Snáď každý miluje vypúšťanie krásnych, veľkých a farebných bublín. Teraz je tu ale sada Juggle Bubble, vďaka ktorej s nimi môžete robiť doslova psie kusy.


S tímto bublifukem vyrobíte spoustu malých bublinek, které lze po deseti vteřinách pochytat a bubliny vám neprasknou. Vytváří úžasné super silné bubliny , s kterými můžete pomocí magických rukavic žonglovat, točit, házet! Super zábava pro malé i velké!


Oproti klasickému bublifuku juggle (žonglovací) bubliny jen tak neprasknou a vaše ratolesti se s nimi do sytosti vyřádí. Stačí si bublinu pomocí trubice vypustit do vzduchu a chytit ji speciálními magickými rukavicemi. Každé dítě miluje bubliny. Problém je ten, že vydrží pouze několik vteřin a poté prasknou. Chcete vaší drobotině udělat radost?


Dotykove bubliny video

Pak jim pořiďte tenhle bublifuk, který vyfukuje super silné bubliny. S pomocí speciálních rukavic si s nimi můžete i h. Skip navigation Sign in. Už žádné obyčejné bublinky, které prasknou, jakmile se jich dotknete nebo ještě dřív.


Tento speciální bublifuk vytváří pomocí trubičky super silné bubliny , s kterými si můžete pomocí magických rukavic hrát. S týmto bublifukom si ju určite užije a už nikdy sa nebude nudiť. Juggle Bubbles jsou výjimečné extra silné bubliny , se kterými si můžete vyhrát podle libosti. Bublifuk vám vyrobia veľa malých bublín, ktoré možno po desiatich sekundách pochytať a bubliny neprasknú. Niektoré bubliny vydrží dokonca po dobu jedného dňa.


Deti si s bublinami môžu teda ľubovoľne hrať a. Tento špeciálny bublifuk vytvára pomocou trubičky super silnej bubliny , s ktorými si môžete pomocou magických rukavíc hrať. Zkuste tento kreativní dárek ze vzpomínek! Na první pohled obyčejná krabička, ale uvnitř skrývá nepřeberné množství překvapení. S bublinou díky speciální rukavici můžete házet, točit či různě žonglovat.


Výborný dárek pro děti, které milují bubliny. Skvělá zábava pro děti i rodiče. Sada obsahuje: 1x pár rukavic 1x lahvička s emulzí 1x nádobka 1x trubice na foukání 1x hůlka s očkem na foukání Ilustrativní video.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky