pondělí 23. března 2020

Elektrické akumulační radiátory

Elektrické akumulační radiátory IQ-AR mají zcela nový design. Jsou vybaveny modernější topnou technologií a zabudovaným inteligentním dotykovým termostatem. Oproti předchozí modelové řadě AR mají mnohem delší teplotní setrvačnost a to díky vylepšené akumulační náplni a ocelovému opláštění.


Tepelná energie je předávána akumulační náplni složené z křemíkových zrn, které jsou uloženy v olejovém jádru. Tyto radiátory mají skvělé akumulační.

Akumulační radiátory mají zcela nový a moderní design. Hlavní předností je nejmodernější topná technologie a zabudovaný inteligentní dotykový termostat. Oproti předchozím modelům AR mají mnohem delší teplotní setrvačnost a to díky vylepšené akumulační náplni a ocelovému opláštění.


Karbonový topný článek. Stejně dobře s ním vytopíte i dřevěnou chatu, nebo nebytový prostor. Dobře s ním vytopíte i dřevěnou chatu nebo nebytový prostor.


Topení na elektriku oceníte v místech, kde není plynová přípojka.

Chytré elektrické akumulační radiátory IQ-AR - moderní technologie v klasickém designu. Nová řada chytrých akumulačních radiátorů, s moderní topnou technologií (karbonový topný článek), vylepšenou akumulační náplní s ještě delší tepelnou setrvačností, s vestavěným inteligentním dotykovým termostatem a celou řadou dalších chytrých funkcí. LUCHT-LHZ, jsme specialisté a jako jedni z prvních jsme začali montovat a prodávat přímotopy s akumulací, dovezeme namontujeme, nebo Vám je odešleme na Vámi zvolenou adresu.


Spočítáme Vám zdarma potřebný výkon pro topné panely s. Patří k nim například 25letá záruční lhůta na akumulační cihly v elektrických akumulačních radiátorech a osvědčení VDE pro naše elektrické radiátory , právě tak jako možnost zvláštního provedení podle vašich požadavků nebo dodání již v následující den po objednávce. V případě dodávky našich. Všechny elektrické radiátory se dají po vypuštění topného média připojit na klasický topný rozvo napustit vodou a fungovat jako náhradní tepelný zdroj. Nebo pracovat v kombinovaném - hybridním režimu. Někdy na kotel, jindy na elektriku nebo i současně.


Vyplatí se též situace, kdy jeden nebo více radiátorů. Elektrická akumulační kamna jsou ideální pro elektrické vytápění či temperování bytů, malých provozoven, kanceláří, menších rodinných domků, chat apod. Jsou vybaveny nejmodernější topnou technologií a zabudovaným inteligentním dotykovým termostatem.


Uživatelé ocení i další inteligentní uživatelské funkce, kterými jsou dvojité teplotní jištění, jež se postará o naprosto bezpečný a spolehlivý provoz. Mezi atypické akumulační topné panely řadíme: Vysoký topný panel TL Série TL je označení pro vysoké elektrické topné panely s akumulací. Jejich mírně atypický tvar dává větší možnost pracovat s prostorem.

Výška topných panelů série TL je 122cm, šířka se pohybuje v rozmezí až 65cm a tloušťka panelu je 8cm. Většina budov bude používat elektrické topné systémy a populace bude jezdit v elektro vozech. Elektřina a elektrické topné systémy představují budoucnost ! Základom je efektívne akumulačné vykurovanie vďaka jadru zo šamotu a mastenca.


Jádrem akumulačního topení jsou keramické desky, které se nahřívají na přibližnou teplotu °C. Je možné je použít jako hlavní topný systém nebo na přitápění. Obsahem balení jsou i montážní konzole. Běžné přímotopy mají malý výkon, vysokou spotřebu, vydrží max. Naše elektrické radiátory na bázi sálavého jádra s akumulační částí, jsou bezúdržbové, dají se použít (díky různým výkonům a rozměrům) do jakékoliv.


Naše výhody: U elektrických nástěnných radiátorů nedochází k nežádoucím ztrátám tepla jako např. Výhody topných panelů firmy Tora Brodos s. Veľmi často ich dopytujú zákaznici, ktorí hľadajú vhodné riešenie napr. Pravdou je, že nie každý má rád podlahové kúrenie a nie každý vyhľadáva ultra moderné spôsoby kúrenia.


Gabarrón prinášajú úsporné a komfortné riešenie pre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky