pátek 13. března 2020

Sbíjené vazníky brno

Nechte si od nás postavit střechu na klíč. Hledáte spolehlivého partnera pro stavbu moderní střechy? Svěřte nám stavbu krovů, které přirozeně. Vyrábíme vazníky , dřevěné vazníky a krovy.


Tepelná foukaná izolace Isocell.

Zvolte pro svou stavbu tento vynikající konstrukční prvek a svěřte realizaci do rukou špičikových odborníků z firmy Sovym. Dřevěné příhradové vazníky. Víme, že termíny jsou pro vás důležité. Navazují další řemesla, prší do chalupy, dodavatelé čekají a nastupují jim další práce, takže pak nemají čas a vše se komplikuje.


Většina lidí má povědomí o tom, že vazníky jsou jakási prutová konstrukce, která má sice libovolný tvar, ale žádný využitelný prostor. Kromě téměř neomezeného tvaru lze výplet vazníku v drtivé. Jde o sbíjené dřevěné vazníky spojované pomocí ocelových desek s prolisovanými trny.

Nazývané též technologií Gang-Nail. Tato technologie nabízí výraznou úsporu řeziva až a tím i cenovou výhodnost oproti klasické konstrukci střešního krovu pomocí tesařských spojů. Vlachovicích studenti VUT FAST Brno pod vedením pana Doc. Při prohlídce jim byla předvedena výroba vazníků a opracování klasického krovu na obráběcím centru C. Příhradový vazník je samostatně navržená a staticky posouzená nosná konstrukce, která podporuje střešní plášť, podhle či jiné konstrukce. Postup montáže pak musí probíhat přesně podle projektové dokumentace.


Jednotlivé vazníky musí být průběžně zabezpečovány předpsanými ztužujícími prvky – ztužidly ve střešní rovině, napínací páskou či ondřejovým křížem. V široké míře se uplatňují u střešních nástaveb rodinných nebo bytových domů či při revitalizaci panelových domů. Vzhledem k zprůmyslnění jejich výroby vytlačily dříve používané sbíjené. Díky variabilitě si příhradové vazníky získaly podporu mezi projektanty i investory.


Naše firma Vám nabízí metodu příhradových vazníků GANG-NAIL, tedy příhradové vazníky lisované se styčníkovými deskymi s trny. Příhradové vazníky umožňují přenést zatížení až do délky 30m bez středových stěn a slupů. Pro mnoho střech jsou příhradové vazníky jedinou alternativou složitého a ocelí vyztuženého klasického krovu.


V mnoha případech postačí příhradovým vazníkům pouze obvodové stěny zakončené ŽB věncem. Vnitřní stěny pak dovolí vytvořit střechu levněji. Vyšší cena styčných desek s prolisovanými hroty ve srovnání s použitím hřebíkových spojů je nahrazena úsporou dřeva, rychlejší výrobou a.

Brno , vazníky Olomouc, vazníky Ostrava. MOntáž konstrukces příhradových vazníků včetně bednění. Používáme nejmodernější. Styčníkové desky, tesařský spojovací prvek pro příhradové vazníky , různé dimenze plechu. Dále nabízím dřevěné sbíjené vazníky a desky z dřevotřísky různých rozměrů.


Cenu vazníkové konstrukce ovlivňuje spousta faktorů. Je to především tvar vazníku, jeho rozpětí a výška (resp. sklon), způsob zakončení u okapu, délka okapního přesahu, místo stavby (klimatické zatížení - sníh, vítr), zatížení stálé (zejména krytinou a podhledem) a osová vzdálenost vazníků. Jeho základem je promyšlené řešení všech detailů stavby a prefabrikace konstrukčních prvků v moderní výrobní hale s využitím ověřené technologie a spolehlivých materiálů. Našimi produkty jsou sendvičové stěnové panely, konstrukce stropů a příhradové střešní vazníky. Dlouhodobá zkušenost našich partnerů.


Pila IZOTOM - Třešť Dr. Naší specializací je výroba dřevěných střešních konstrukcí - sbíjené vazníky , příhradové vazníky , tesařské a pokrývačské práce, dřevostavby, zděné domy na klíč. Předchozí: Spustit prezentaci Následující: Zpět.


The property is around 3. Peter and Paul Cathedral, 3. Brno Christmas Market and miles from Villa. Prodám dřevěné sbíjené vazníky , délka m, výška m, počet ks. Lze použít jak na zastřešení rodinných domů, tak komerčních staveb.


Při odběru všech vazníků možná sleva. Vazníky jsou v dobrém stavu. Nakládka vazníků je zajištěna. Výstavba řadových dvojdomů. Pozemky jsou ve výměrách od 4do 4m2.


Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku ve vzorovém domě. Lokalita Na Hoblíku se. Aplikace: dřevěné kostry, krovy, sbíjené vazníky , námořní bedny, automobilové palety etc.


Výkonný a stabilní, nastavitelná koncovka, zabezpečení na konci proužku: nelze vystřelit naslepo, rychlé uvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky