pondělí 30. března 2020

Šrotovník bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Prodam srotovnik bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Šrotovník bazar

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Síta můžete měnit dle potřebné hrubosti výsledného produktu. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Prípadne na piliny k lisu na pelety,škrupiny orechov posledná fotka. Nedá sa porovnávať s kladivkovým v. Elektrický šrotovník na obilí a luštěniny pro přípravu vlastního šrotu a krmných směsí. AGF-je osazem kvalitním kW motorem pro pohodlné mletí pšenice, kukuřice, ovsa, žita, ječmene, prosa a dalších plodin. V, elektrický šrotovník obil. Ostatní - Prodam srotovnik bazar.


Rôzne druhy šrotovníkov vhodných na šrotovanie rozličných surovín v online bazári. Velikost rámu 17”, průměr kol 28”. Prodám krosové kolo CROSS LADY 0. Baterie Bosch – 1Ah (4Wh) – plně integrovaná do rámu, umožňuje dojezd až 1km.


Motor – středový, Bosch. Hydraulické brzdy a přehazovačka Shimano. Zakoupeno po akční slevě Mountfieldu v září letošního roku. Stabilný a kompaktný, ľahká montáž. Predám nový šrotovník (mlynček) na slad.


Šrotovník bazar

Valce sú nastaviteľné z obidvoch. Nastaviteľná veľkosť mletia. Dá sa použiť aj s elektronickou skrutkovačkou, vrtačkou.


Pohonná jednotka se připojuje do příruby se spojkovým kotoučem stejným způsobem jako na převodové skříně VARI systému. Další foto pošlu e-mailem. Cena - oleje-aceton: 30. Euro za 4L Fridex Ďalej predávam šrotovník kusy.


Není určen pro zpracování olejnin- ucpávají se síta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky