úterý 17. března 2020

Vinařský lis bazar

Prodám lis na hrozny F. LANGE (koš, prokladky, zámky) vše plně funčkní. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Obsah je chráněn autorským zákonem.


Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren. Právě pro Vás je připraven vinařský bazar , ve kterém můžete zcela zdarma zadat poptávku či nabídku.

Dům a zahrada - Vinarsky lis bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Vinarsky lis bazar. Vybírejte z inzerátů.


Kč Sud na víno BARIK 500L je vhodný k dlouhodobému i krátkodobému uložení vína, jablečného moštu, brandy či kvašení moštu, případně pro kvašení a vření mladého vína s použitím kvasné zátky. Vážení zákazníci, naše prodejna je stále otevřena. Vztahuje se na nás totiž výjimka, jelikož spadáme mezi zahrádkářské a hobby prodejny.


Ihned k použití či např.

Internetový obchod s potřebami pro vinohrad a sklep, sadařství, zahradu i dům. Vinařský lis (Pres) hydraulick. Sommeliérské potřeby, dárkové zboží, sklo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis - Zahrada bazar - Sbazar.


Lis je v dobrém technickém stavu. Bazoš - Inzerce, Bazar. Nyní vychází jako odborný měsíčník pro vinohradnictví, sklepní hospodářství, obchod vínem, vinařskou gastronomii a určitými tématy také pro širší vinařskou veřejnost. Hydraulický lis s přípojným kontejnerem.


Dovolte vašemu vínu zrát v dřevěném sudu. Magazín o víně bazar Mechanický lis na. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Koupím horizontální rotační lis zn.


Uvedená cena je bez zvedáku. Zdravíme všechny vinaře a prodejce vína. Velký lis o objemu koše 50. Spousta z vás nyní přechází na online prodej lahví vína. Proto bychom vám rádi doporučili naše krabice na míru pro vinaře.


Jako lisovacího médi se používá tlaková voda z vodovodního řádu, případně tlak vzduchu.

A loja esta localizada na Rua: Hugo Torquato Argenta, 98 sala 0 B. Na zboží v tomto oddělení se slevy nevztahují. AS PRO VAŠI REKLAMU Představujeme vám naši novou osvětlenou vitrínu. Vyberajte z inzerátov. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky