pondělí 18. července 2016

Tvrdý vosk na auto

Karnaubský vosk na auto. Jedná o prémiové přírodní vosky vyráběné z brazilské palmy Copernicia Cerifera. Tahle varianta Fussa je na tmavé a teplé odstíny.


Při voskování se vyhněte přímému slunci a lak by měl být na dotek chladný. Pokud máte světlý, přeskočte sem. Vosk nanášejte až na čistý a suchý lak.


Aplikátor vosku máte v balení :). Jdeme na to: Základ je auto pořádně umýt a ideálně dekontaminovat lak ironem. Po aplikaci vosku je povrch velice hladký a vytvoří se na něm zrcadlový lesk. Tvrdý vosk zaručuje odperlovací.


Bývají ve formě tuhé pasty, která se ručně nanáší na lak auta pomocí aplikátoru. Dodají laku hluboký lesk, odpuzují vodu i nečistoty a ochrání lak po dobu mnoha měsíců. Doba, po kterou bude vosk lak vašeho auta chránit i jeho typické vlastnosti záleží zejména na složení a typu. Například přípravek naneste na kapotu. Nechejte ji vyschnout (2-min.) a poté rozleštěte.


Stejný postup opakujte u blatníků, dále u dveří a dalších částí vozu. Obsahuje nano částice, které pomáhají s ochranou laku automobilu až měsíců. NANO vosk je takovým ochraným štítem vašeho auta.


Pomůžeme vám najít ten nejlepší vosk a naučit ty nejlepší postupy voskování auta. S námi rozzáříte své auto víc než kdy před tím. Vosky na auto na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Vosk v balení s tromi penovými aplikátormi určenými na nanášanie vosku.


Tento výnimočný, leštiaci vosk na auto sa stal víťazom v mnohých súťažiach a využívajú ho tí najväčší profesionáli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ukázka voskování holýma rukama s přírodním voskem v tuhé formě.


Tuhé neboli tvrdé vosky jsou nejběžnější variantou pro voskování auta. Proton Kzajišťuje ochrannou vrstvu, vysoký lesk a hladký povrch laku automobilu. Probíhá načítání komponenty. Carlux - ochranný a leštící vosk 2ml. Vhodný též pro všechny stavy laků – nové i zvětralé.


Dlouhodobě chrání před povětrnostními. Na povrchu vytváří zrcadlový lesk. Toužíte po unikátním zlepšováku, který pomůže při údržbě vašeho vozidla? Ak chcete, aby farba a lak vášho stroja mali stále živosť a lesk, stavte na tvrdý vosk značky Sonax.


V 2ml balení na vás čaká spoľahlivý produkt SuperLiqui ktorý zaistí kvalitnú konzerváciu. Na výber máte z produktov. Paste, ktorý si môžete zaobstarať za 2€ vr.


Ak vás zaujímajú skôr najlepšie vosky na auto z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie vosky na auto recenzie a testy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky