pátek 22. července 2016

Kulová hlava manfrotto

Free Delivery On Orders Over £50. Hlavy stativů se stejně jako stativy rozlišují podle způsobu využití, konstrukce, velikosti, použitých materiálů, nosností a hmotnosti. Mezi typické stativové hlavy patří 3D konstrukce, které umožňují aretaci každé osy zvlášť, jsou maximálně spolehlivé a převážně jsou určeny pro klasické technické fotografování v ateliérech a fotografování architektury. Přesně polohovatelná hliníkovo-magnésiová kulová hlava MHXPRO-BHQs rychloupínacím systémem a destičkou MSQ6PL.


Kulová hlava manfrotto

Bezpečnostní zámek zabraňuje před náhodným uvolněním. Dvouúrovňová nivelizační bublinka dovoluje přesné vyrovnání fotoaparátu. Kompaktní hliníkový stativ s kulovou stativovou hlavou od společností Manfrotto. Manfrotto kompaktní hliníkový stativ s kulovou hlavou (černý).


Vážení zákazníci, i během nouzového stavu v ČR fungují všichni dopravci spolehlivě. Byť můžete fotit od země, stále je fotoaparát umístěný na středové tyči, pokud tedy hledáte stativ speciálně na makro, asi to nebude volba č. Profesionální kulová hlava vyrobena pro kompatibilitu se stativy z uhlíkových vláken 057. Je extrémně přesná, poskytuje extra hladký pohyb.


Kulová hlava manfrotto

Kompaktní, ergonomická, výkonná, odolná a vyrobená z lehkého hořčíku. Model 0má také unikátní inovativní funkce, jako je exkluzivní volič úhlu ° -105. Součástí hlavy je rychloupínací adaptér opatřený destičkou 200PL-14. Ovládání hlavy je jednoduché a přesné.


Samostatná aretace horizontální polohy pro panoramatické fotografie, při práci s. Ukázka možností vyrovnání kulové hlavy. This feature is not available right now. Please try again later. Prodám zcela nepoužitou kulovou hlavu ze stativu MANFROTTO ELEMENT ( včetně upínací destičky). Fotografie hlavy na vyžádání.


Kulová hlava manfrotto

Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nejlepší citlivost nastavení umožňují tzv. Stativ pro digitální fotoaparát, kulová hlava , transportní výška 45.


Stativová hlava manfrotto kulová hlava MH490-BH Hliníková kulová hlava s jednou utahovací pákou, která zároveň utahuje polohu i panoramatický pohyb. Rychloupínací destička RCkompatibilní 200PL. Na své malé rozměry má hlava slušnou nosnost kg. Jedná se o používaný stroj ve velmi dobré.


Kulová hlava manfrotto

MS Aluminium Tripod kit 4-Section. Kulová hlava s nosností kg. Přidat rezervaci × Kde nás najdete? Statívová hlava MH sa sústredí na udržanie ťažkých fotografických zostáv alebo ďalekohledu, čo ocenia milovníci prírody i športu.


Vďaka značnej nosnosti si s hlavou môžete dovoliť naozaj veľa. Hlava má nastavení přítlaku (frikce), 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky