pondělí 4. července 2016

Prut na sumce bazar

Zbavuji se dvou prutu na sumce a jednoho navijáku. Vše maximálně 1x u vody, jinak je to hozene v garazi. Rychlá domluva, dohoda možná, možno i někam dopravit.


Cena za oba pruty sumcovy, sumce ,. Ten správný prut na sumce si jednoduše vyberte dle použití, délky, gramáže nebo podle výrobce v různých sekcích.

Levný prut na sumce – bazar je ideální pro sumcaře začátečníky. Začínáte s rybolovem a potřebujete prut na trénování správné techniky lovu? Nechcete zbytečně utrácet za drahé fungl nové vybavení? Prut na sumce z bazaru může být do začátku tou pravou volbou.


V nabídce naleznete rozbalené, zánovní nebo použité. Odkazy na další kategorie a rubriky naleznete v menu na pravé straně. Vybírejte z 6inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty rybářské pruty - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Dva pruty kupované na tropicliberec.


Vážení, níže Vám nabízíme rybářské sumcové pruty pro lov s bojkami, splávky i na těžko třeba s rousnicemi. Pruty na sumce si můžete jednoduše seřadit dle použití i podle výrobců. U vybraných modelů se transportní délka pohybuje až okolo 1cm. Využijte dopravy zdarma a pořiďte si kvalitní prut na sumce ! V pripade zaujmu neposielajte SMS,ale odpiste na inzerat,alebo mi zavolajte. Vyberajte z 2inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Akurat vsetko ostatne bude na houno.


Zdolavacka velkeho sumca s hentak dlhym prutom je fakt zla a ked nebodaj musis ist do clna, je to pruser.

Rybářské navijáky, rybářské pruty, rybářské vlasce, silony, rybářské křesla, rybářské bivaky, rybářská lehátka, spacáky, rybářská obuv, rybářské oblečení, rybářské háčky a spoustu dalšího rybářského vybavení nakoupíte nejlépe USUMCE. Osobně jsem ochoten poskytnout informaci, o jaký prut se jedná. Volba závisí především na skutečnosti, zda budeme potřebovat nahazovat či nikoliv. Rybářský prut do Norska, na sumce a universální rybolov NEVER CRACK Big fish. Při výběru sumcového, nebo mořského prutu hodně záleží na zvolené technice, především pak na tom, zda budeme lovit z loďky, z mola, nebo ze břehu.


Pokud potřebujete s výběrem rybářského sumcového , nebo mořského prutu poradit, neváhejte a kontaktujte nás. Najdetě si nové rybářské pruty na ryby, pohodlně v kategorii dle parametrů. Rybářské potřeby Braunstar nabízí pruty mořské a sumcové,vhodné pro lov sumců,pro rybaření na moři a. Souběžně je dobré prut ochránit v novém pouzdře na pruty. Oficiální web značky MIVARDI - největšího výrobce rybářských potřeb v ČR. Nabízíme eshop s kompletním sortimentem značky MIVARDI, slevový program, zákaznický klub M-CARP, diskuzní fórum, rybářskou poradnu a velkou databázi odborných článků o různých technikách lovu.


Udice na sumce - sučiarske prúty na lov z lode vábením, na lov z brehu sumčiarske bojkovacie prúty a na lov na prívlač - sumcové prívlačové prúty (waller) od Sportex, Black Cat, Albastar. Dobrý den, jsem začátečník a začínám se sumcama. Chci si pořídit dobrý, spolehlivý, výkonný prut - tak abych mu mohl důvěřovat, že to.


Je skoda, ze ho nedelaji delsi. Chytam na bojku ze brehu. Sice prevazne mam lod tazke nahazovat nepotrebuji, ale obcas by se hodil delsi. Jaka je vase zkusenost v tomto smeru?


Pripadne me doporucte jinej prut. Jedu pristi rok na EBRO takze musi vydrzet i tam. Navijak chci multak bude to prijemna zmena WFT nebo PENN asi. Ale vamaham jakej model. Robustní prut na sumce a mořský rybolov nabízený ve třech délkách pro lov ze břehu či lodě.


Nyní v akci s navijákjem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky