pátek 22. července 2016

Ibc kontejner 600l

IBCs are strong, stackable and easy to transport. IBC large lid and tap collection fr. They provide a stackable, palletised storage solution that is designed to be moved using a forklift or pallet jack. Tyto kontejnery jsou nevhodné pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Jsou to ty nejpoužívanější obaly nové generace pro chemikálie, nebezpečné.


Možný je pouze osobní odběr na pobočce. Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Pro vyloučení jakéhokoliv rizika však doporučujeme zakoupit REKO kontejner s novou vnitřní nádobou. Zákazník tak získá 1 jistotu, že v závlahové vodě není ani ve stopovém množství obsažena. Vhodná na zahradu,na dešťovou vodu.


IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Použité IBC KONTEJNERY je možno odebrat pouze osobně na skladu Třebíč! Poměrně velká variabilita příslušenství umožňuje jeho použití za různých provozních podmínek, např. Předností je kromě objemu také široké využití a prvotřídní kvalita.


IBC kontejner 600L - UN, paleta plast. An intermediate bulk container ( IBC ) is a container used for the safe transportation and storage of fluids. The advantage of using an IBC is that they are cubic and therefore can transport more material in the same area than cylindrically shaped containers. Podobné fráze na Sleviste.


Kontejner vhodný pro přepravu a skladování kapalných látek. Plastový kontejner IBC 6l. Velkokapacitní kontejner IBC. Litre IBC (Intermediate Bulk Container). IBC (TOTE) containers made from strong durable blow moulded HDPE high-density polyethylene.


Lze v nich přepravovat kapaliny i II. Vyztužená pevná ocelová kon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky