úterý 5. července 2016

My národní obchody

TESCO My Národní - 4světových značek pod jednou střechou. Vítáme vás v obchodním domě My , novém formátu řetězce Tesco, který vám nabízí nakupování světové úrovně. MY store is at the intersection of the Spálená Street and the Národní Avenue.


It is one of the most prominent representatives of Czech architecture from 70s of the century. The commercial building has floors above ground and underground floors and the mall offers more than 4brands.

Obchodní centrum MY Národní (Tesco) v Praze. Většina obchodů má otevřeno od 08. Prodejní plocha se nachází v -1. Přístup do objektu je možný ze tří stran a částečně z přilehlé budovy Quadria. Hlavní vstup z ulice Národní je čtverými dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x cm), otevírají se mechanicky směrem ven.


Už jen drobnost a je to. Uděluji souhlas se zpracováním osobních údajů za úč.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s našimi pravidly pro zpracování osobních údajů (Dle směrnice GDPR.) Se zásadami ochrany Vašich osobních údajů se můžete seznámit zde. Najděte si svoji prodejnu TESCO. V našem interaktivním rozhraní najdete u každé prodejny její adresu, umístění na mapě a otevírací dobu.


Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. O prodejně: Obchod se specializuje na značky světových výrobců nožů, naleznete zde ale i historicky cenné zbroje a meče. The four-storey department store My is located on Národní třída, one of the main arteries of the capital. The basement of the shopping centre is home to the Tesco supermarket.


The ground floor of this department store has shops with cosmetic products, the first floor is devoted. Tyto internetové stránky se neustále snažíme pro naše uživatele zlepšovat. Za tímto účelem využíváme technické a anonymizované statistické cookies.


V obchodním domě My na pražské Národní třídě, který v úterý oslaví 40. Hlavní zákaznickou skupinu nyní představují ženy ve věku až a podstatnou část zákazníků tvoří i cizinci. Jak aktuálně funguje rezervace a výdej? Zbylé prodejny jsou vzhledem k současné situaci dočasně uzavřeny.


Mapa prodejen Česká republika a Slovensko.

Vláda Andreje Babiše na jednání v pondělí 6. Od úterý umožní lidem individuálně sportovat bez roušek, ve čtvrtek budou moci otevřít některé dosud povinně zavřené obchody a od úterý 14. Všechny scénáře ekonomického vývoje jsou podle V. Velmi pravděpodobně uvidíme hluboký pokles ve druhém čtvrtletí a poté pozvolný návrat k růstu, pokud se obnoví zahraniční poptávka a dodavatelsko-odběratelské vztahy do zhruba původní podoby,“ říká V. Benda v rozhovoru pro E15. Pekařství PAUL na Národní třídě naleznete v přízemí obchodního domu MY v hlavní pasáži. Welcome to the department store My – the new format of the chain Tesco, which offers you shopping on the world level.


You can find our premium products in a modern and pleasant environment on several floors. Thanks to attractive locations of our stores in the city centres you do all your shopping just around the corner. This video is unavailable. Nezapomeňte si přečíst, jak Pietro Filipi nakládá s vašimi osobními údaji. Děláme život chutnější.


Milujeme jídlo, a proto u nás ochutnáte a nakoupíte to nejlepší z Česka i zahraničí. Nebojte, vysoké ceny nepěstujeme. Zaplatíte rozumnou částku, která odpovídá kvalitě potravin, jejich původu a lidské péči. U nás klademe důraz na kvalitu a tradici, a proto zde naleznete zástupce českých značek, ať už těch s bohatou historií či teprve nově vznikající.


V mapě provozoven je nový filtr Chci jídlo domů, pod kterým najdete, které restaurace nabízí rozvoz a nebo mají výdejní okénko. Objednejte si jídlo, podpořte restauraci a pomozte zachránit gastro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky