úterý 5. července 2016

Přebalovací komoda

Komody s přebalovacím pultem jsou praktické a oblíbené všemi rodiči. Jak vám mohou pomoci moderní přebalovací komody a pulty? Jednak jsou považovány za mnohem pohodlnější, než je například běžný kuchyňský stůl nebo obyčejná komoda , dále jsou nastaveny na správnou výšku.


Prodápřebalovací komoda Míša je vyrobena z laminátu v bílé barvě. U komody lze sundat desku na přebalování a nadále používat jako komodu. Váha komody včetně nástavce je kg.


Nabízíme kvalitní přebalovací komody Scarlett, vyrboené z kvalitního masivního dřeva, nebo z laminátu. Všechny naše přebalovací komody mají tu výhodu, že pokud již nebudete využívat přebalovacího pultu, lze jej snadno odejmout a používat komodu jako samostatnou skříň. V každém bytě potřebujete místo, kde bezpečně a pohodlně přebalíte svoje miminko.


Přebalovací komoda

Stačí si jen vybrat ten, který bude vám i vašemu děťátku vyhovovat nejlépe. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z nabídky na JYSK. Přebalovací pulty a podložky.


Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně. Komody jsou vybaveny přebalovacím nástavcem, který zajišťuje dostatečně velkou plochu pro přebalovací podložku i místo pro přebalovací potřeby. Současně poskytuje komoda i prostor pro uložení oblečení, plen, kalhotek i potřebné kosmetiky.


Přebalovací komoda

Velká kompaktní komoda s odnímatelným přebalovacím pulte, a zaoblenými rohy na pultu. Kč Pinolino přebalovací komoda Viktoria. Kč Schardt přebalovací komoda Dream.


Program Lilly je určen především pro nejmenší. Bílý dekor s kombinací ploch v ořechu Baltimore se hodí pro kluky i pro holky. Veškeré přebalovací pulty a podložky jsou pečlivě otestovány, aby byly pro Vaše miminko naprosto bezpečné.


Přebalovací komoda

Pult pro novorozence je vyroben z kvalitního bukového dřeva. Je opatřen praktickými kolečky pro snadnější přesun po místnostech. Kolečka jsou otočná a je možné je zaaratovat. Komody a prádelníky patří do ložnice, někdy totiž běžná šatní skříň nestačí a je potřeba více úložného prostoru. V praktických šuplících jsou uskladněny všechny potřebné věci pro miminko, na přebalovacím pultu s přebalovací podložkou maminka miminko snadno přebalí nebo obleče.


Námi nabízené přebalovací komody jsou maximálně praktické, prostorné a moderní. Tato praktická přebalovací komoda je vyrobena z odolného a snadno udržovatelného lamina. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů přebalovací komoda. Nabízí ohraničený přebalovací pult a velké množství úložného prostoru.


V přední části se nachází otevřené police, zásuvky a dvířka s vnitřními policemi. Další otevřené police jsou umístěné na straně komody. Krásná komoda s přebalovacím pultem Irene Lime od firmy KLUPS je vyrobena z ECO MDF ve velmi vysoké kvalitě. Dětská komoda má krásný design, prostorné šuplíky, přihrádku pro uložení oblíbených hraček a odnímatelný přebalovací pult.


Ke komodě lze dokoupit šatní. Povrchová úprava: Zdravotně nezávadný lak. V nabídce dětského nábytku pro miminko samozřejmě nesmí chybět dětské postýlky a neméně důležitým dílem je komoda s přebalovacím pultem. Naše nabídka obsahuje široký výběr dekorů i barev, nejoblíbenější je v poslední době bílá komoda , která rozsvítí a oživí každou ložnici i jinou místnost vašeho bytu či domu.


Komoda do moderního bytu i na chatu. Když miminko přijde na svět, je potřeba věnovat veškerý čas jemu a ne hledání plenek a dalších potřeb. Přesně v tomto vám pomůže praktická přebalovací komoda INNES.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky