úterý 19. července 2016

Recepty do mikrovlnky

Mikrovlnná trouba je dnes součástí každé domácnosti. Netradiční recepty na bábovku, moučník a nebo smažený sýr vás mile překvapí, stejně jako mnoho dalších receptů z mikrovlnky. Vybírejte vyzkoušené recepty na Rychlé topinky z mikrovlnky , Rychlé hruškové muffiny z mikrovlnky , Rychlý koláč z mikrovlnné trouby, Chipsy z mikrovlnky , Bábovka z mikrovlnky nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Všechny suroviny smícháme dohromady, dáme do vyšší umělohmotné misky a vložíme na - minuty do mikrovlnné trouby na střední výkon.


Místo kakaa jsem zkusila dát do těsta i strouhané ořechy. Upečený moučník z mikrovlnky pak jen stačí vyklopit na talíř a posypat moučkovým cukrem.

Videli ste niekedy pizzu v hrnčeku? Alebo uvariť talianské rizoto v mikrovlnke? Tieto a ďalšie iné recepty som odskúšala v tomto videu a teraz si môžete tipn. Prozkoumejte nástěnku recepty do mikrovlnky uživatele czafrangova, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí.


Podívejte se na další nápady na téma Recepty , Jídlo a Vaření. Společnost AP Servis vám nabízí poradenství, servis a prodej výrobků značek Whirlpool, WPro, Bauknecht a KitchenAid. Muffiny v hrnečku do mikrovlnky recepty , které budete milovat.


Brownies do mikrovlnky recepty , které budete milovat. Koláče z mikrovlnky do hrnčeka sú skvelé nielen pre nečakanú návštevu, ale aj pre tých, ktorí majú chuť na niečo sladké a nechcú kvôli tomu stráviť hodinu v kuchyni.

Takmer každý recept na koláč z mikrovlnky máte hotový do niekoľkých minút. TIP: Hrnček vždy naplňte len do polovice, pretože inak by ti cesto. Nalám špagety do misky a pridaj vodu a soľ.


Prikry a vlož do mikrovlnky na minúty. Premiešaj a znovu daj na – minútky, až kým sa voda nevyparí. Pridaj mlieko, syr, muškátový oriešok, soľ a korenie podľa chuti.


Rozdeľ do dvoch hrnčekov nakrájanú klobásu, maslo a zelenú cibuľku. Moc pozdravuji všechny. Ja jsem kdysi dostala recept na buchtu z mikrovlnky ,a vůbec se to nepovedlo,no tak stále peču v troubě.


No ale dostala jsem už je to určitě 4-let recept na rýži v mikrovlnce a už jsem rýži prakticky jinak nedělala. Tuk nebo máslo rozpustíme, do mouky v mícháme prášek do pečiva a prosejeme. V tuku rozmícháme vejce, cukr, mouku s práškem do pečiva a vanilkový cukr a vypracujeme v hladké těsto (nešleháme).


Podle chuti můžeme přidat: dkg čokolády, jablka, rozinek, oříšků. Dame do mikrovlnky na cca minuty. Koláčik môžeme upiecť v hrnčeku, v ktorom sme ho miešali.


Ja som ho kvôli foteniu piekla v inom. Pečieme v mikrovlnej rúre, program varenie, 800W minútu. Ideálne je hmotu rozdeliť do dvoch menších hrnčekov.


Komentář k receptu Hrnková buchta z mikrovlnky nahlásit komentář Trochu jsem si recept upravila , olej lžíce, cukr lžíce, kakao lžíce, mouka napůl polohrubá a hladká (od každé lžíce), zbytek podle návodu a pekla jsem minuty, potom jsem hrnek vyklopila na talířek a pekla další minutu.

Vybírejte vyzkoušené recepty na Chipsy z mikrovlnky , Domácí chipsy, Rychlé topinky z mikrovlnky , Dýňové chipsy, Ředkvičkové chipsy nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Buchta z hrnku do mikrovlnky recepty , které budete milovat. Moučník do mikrovlnky recepty , které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky