úterý 26. července 2016

Silikonové baňky sada

Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. V knize jsou popsány techniky aplikace baněk i moxy, indikace s kontraindikacemi, najdete tam. Silikonová masážní baňka - SADA 4ks - malé baňky.


Vakuum vytvořené baňkou stimuluje kožní receptory, podporuje krevní oběh a zlepšuje lymfatickou drenáž. Masáž zlepšuje metabolismus a prodyšnost kůže. Masážní baňky ze silikonu účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné). U nás najdete masivní skleněné baňky , plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Najdete u nás všechny možné druhy baněk.


Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Dále si můžete vybrat sady plastových baněk s pumpičkou. Provádíme jednou, až dvěma baňkami.


Tady jsou vhodnější silikonové baňky. Podtlak se vytváří stlačením baňky , přiložením a puštěním. Při baňkování doporučujeme použít oleje, masážní krém nebo gel. Pro lepší orientaci se podívejte do informačního článku o baňkách, který najdete v sekci články.


Další články o baňkování můžete najít na maser. Výborná aplikace u dětí, odpadá strach z ohně. Přiložením baňky na akupresurní body lze pozitivně stimulovat meridián.


Využijte při masážních kvalitní masážní oleje či emulze. NELZE přikládat baňky na páteř, na oblast srdce, ledvin a mléčných žláz žen. Masážní silikonové baňky jsou vyrobeny z lékařského silikonu, který je hygienický, bez zápachu a příjemný na dotek. Baňky nezasíláme v orig. Také je jednuše použitelná při Dornově metodě.


Profesionální Střední baňky jsou vhodné na boky, paže, nohy a břicho při celulitidě. Vákuové masážne banky ( sada kusov) Obj. Sú v kvalitnom a odolnom prevedení. Vhodné na klasické bankovanie celého tela.


Masážne silikónové banky sú vyrobené z lekárskeho silikónu, ktorý je hygienický, bez zápachu a príjemný na dotyk. Silikónové masážne banky sa používajú na omladenie kože stimuláciou krvného obehu, vyčistenie pórov a spevnenie pokožky. Jak se silikonové baňky používají? Masáž provádíme v několika krocích: Pokožku před aplikací řádně očistíme a ošetřovanou oblast potřeme olejem, masážním krémem či gelem. Možné je baňku použít také pod tekoucí vodou, například při sprchování.


Masáž baňkou snižuje bolest, uvolňuje svaly, aktivuje tkáně, zvyšuje průtok krve, urychluje regeneraci, uvolňuje meridiánové a energetické dráhy. Pro snadný pohyb baňky po pokožce použijte vhodný masážní olej. Postup: pomocníkem při baňkování jsou například koule ze skla ( baňky ), v nichž se pomocí.


Silikonové baňky sada

V dnešní době se používají také plastové nebo silikonové baňky. Vsaďte na jejich sílu a získejte ještě spokojenější klientelu. Určené k masážím bez použití ohně.


Vánoční ozdoby a baňky sada. Vánoce Vánoční ozdoby Vánoční ozdoby a baňky Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 4Kč 4- 9Kč Od 9Kč -Hledat Barva Tvar vánoční koule vánoční rampouchy vánoč. Sada kusů silikonových baněk.


Silikonové baňky sada

Malé silikonové baňky jsou vhodné pro omlazení obličeje. Střední silikonové baňky jsou vhodné na boky, paže, nohy a břicho při celulitidě. Velké silikonové baňky jsou určeny pro ramena, záda a tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky