čtvrtek 28. července 2016

Popisovač na porcelán

Popisovač na porcelán

Popisovač na okno WINDOW MARKER svítící růžový. Přidat na seznam přání Přidat k porovnání. Poradíme vám, na co si dát při výběru vhodného popisovače pozor.


V úvahu bereme náplň, šíři hrotu a nesmíme zapomínat ani na ergonomii, nebo design. Náplň popisovač předurčuje. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Sada speciálních popisovačů na porcelán s inkoustem na vodní bázi. Barva rychle zasychá a nerozmazává se. Hrot v podobě flexibilního štětce, který je vhodný pro větší plochy i drobné detaily. Diamantový popisovač na sklo, porcelán apod. Souprava speciálních popisovačů na porcelán s inkoustem na vodní bázi.


Sada kusů popisovačů v různých odstínech červené. Barvy na porcelán , Velkoobchodplus. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou.


Když se obrázek nepovede, jednoduše se smaže mokrým hadříkem. Hotové dílo je potřeba zapéct. Je určený na písanie, kreslenie a maľovanie na sklenené, porcelánové a kovové predmety. Svetlostála fixka obsahuje čiernu nepriehľadnú farbu na sklo a porcelán na báze vody. Je vodeodolné a zároveň aj odolná voči zmenám.


Darwi popisovač na porcelán je určený na kreslenie a písanie na porcelán , po zaschnutí je lesklý, ľahko s ním pracujú aj deti. Fixy vhodné na keramiku, sklo, porcelán , kov, kameninu. Nemusia sa vypalovať v rúre, schnú hodín.


Po zaschnutí sú odolné voči vode, umývateľné v umývačke riadu. Pro dekoraci porcelánu, glazované keramiky a varného skla. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Popisovač na porcelán

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Před malováním důkladně omyjte předmět, který budete dekorovat, je nutné jej odmastit. Edding 3popisovač na bílé tabule. Detailní popis produktu.


Je na vodní bázi a případné chyby snadno opravíte, setřete a malujete znovu. Zafixujete vypálením v troubě. Speciální olejový popisovač slouží ke snadnému odstranění většiny papírových štítků, etiket a zbytků lepidla např. Jedná se o bezbarvý olej s přírodními složkami a slabým zápachem. Použiteľný na biele smaltované tabule, PVC, sklo, porcelán.


Popisovač na porcelán

Atrament je za sucha stierateľný, svetlostály. Farby: červená, čierna, modrá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky