čtvrtek 21. července 2016

Broušení vrtáků cena

Ostříme i brousíme řadu dalších nástrojů. Neváhejte nás kontaktovat! Ceník průběžně doplňujeme. V případě, že jste poslali nástroje poštou, je k ceně za broušení nutné připočíst poštovné a dobírku ve výši 1Kč.


Ušetříte: Ostřič vrtáků Holzmann BSG 13E Ostřič vrtáků Holzmann BSG 13E jednoduše a rychle naostří vrták ve snadných krocích Vhodný pro nejběžnější velikosti a typy vrtáků ,. Tyto brusky jsou určené pro broušení pravořezných vrtáků s válcovou stopkou – mm.

Pro ruční broušení existuje celá řada šablon. Stránky slouží k prezentaci služby broušení a ostření všech nástrojů k obrábění a dělení všech materiálů, kovy - kovovýroba, dřevo - truhláři, plasty - výroba výlisků, masny, kadeřnictví, domácnosti. Brusky na vrtáky jsou určeny k broušení vrtáků na dřevo i kov a mají možnost nastavení úhlu pro veškeré typy spirálových vrtáků. Jsou určeny k připevnění k povrchu, tedy k pracovnímu stolu.


V naší nabídce naleznete brusky na vrtáky s širokou nabídkou typů, značek a bohatých vlastností, ze kterých si jistě. Na rozdíl od broušení malých vrtáků je nutné se při broušení věnovat nejen správnosti úhlu hlavního ostří, ale i úhlu příčného ostří, souměrnosti ostří, sklonu břitů, stejné délce obou ostří atd. Konečná úprava ostří (odjehlení) se provádí na filcovém kotouči a na kůži.


Přípravek na broušení vrtáků ostření 5-úhlů CONDOR GERMANY.

Nabízíme broušení pilových kotoučů, broušení pilových řetězů, hoblovacích nožů, vrtáků , broušení nožů a lišt do sekaček a křovinořezů, broušení nožů a nůžek. Možnost nastavení úhlu pro všechny typy spirálových vrtáků Vám dává široké spektrum možností, jak pracovat s brusky na vrtáky. Mimořádně jednoduché a přesné broušení vrtáků a fréz. Broušení vrtáků Broušení o pravy vrtáků - CENY BEZ DPH. Kč s DPH Levně i na SLOVENSKO.


Praktická ostřička vrtáků , určená k broušení nebo tvarování špiček spirálových vrtáků typu HSS, HSS E, CrV, WS (O 3›mm) v podmínkách domácích dílen, chat, chalup apod. Ostřič umožňuje broušení ostří vrtáků vyrobených z oceli, je možné ostřit vrtáky na kov a vrtáky univerzální, ostřič tak najde široké uplatnění v každé dílně. S patentovaným přípravkem pro broušení vrtáků DBS-můžete nyní brousit Vaše vrtáky s nejvyšší přesností. Optimální ostří a úhel břitu může být nastaven s ohledem na konkrétní požadavky vrtání, což závisí na velikosti vrtáku a materiálu. Můžete kompletně obnovit opotřebený vrták, stejně jako navrátit.


Opravy a broušení vidiových a trapézových pil na dřevo i kov. Nabízím služby v oblasti broušení pilových kotoučů, cirkulárek, pil, pilek, vrtáků , vidiových vrtáků. Používají se speciální vrtáky s vidiovými břity nebo tzv. Prosíme o vyzvednutí Vašich zakázek broušení do tohoto data.


Popis: Prodám přístroj pro broušení vrtáků na nástrojové brusce BN- 102. Keramický kotouč určený především pro broušení nástrojových ocelí, jemný. Vhodný do dvoukotoučových brusek na údržbářské a zámečnické práce, na broušení vrtáků , sekáčů a dalších nástrojů.


Vybírejte si Vrtáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Pro vrtáky o velikosti - 12. Snadné použití pomocí vrtačky. Brousky a brusné kameny různé hrubosti pro snadné nabroušení kuchyňských i kapesních nožů, zahradnického náčiní, nožů u sekačky na trávu, sekyrek a čepelí.


Robusní a precizní konstrukce, s nízkou spotřebou el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky