úterý 5. července 2016

Poklop na studnu plast

Plastové poklopy vyrábíme ve standartních velikostech i na objednávku podle rozměrů dodaných zákazníkem. Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Chcem na zahrade kopat studnu , ale cena tych betonovych je dos vysoka, ale to. Já bych rozhodně do plastových skruží nešel, i kdyby vyšly.


A samozřejmě stále oblíbenější kompozitní poklopy na šachty či kryty na studnu , na septiky, vodoměrné šachty. Ty Vám žádný zloděj neukradne, protože nejdou zpeněžit ve sběrně surovin.

Tyto poklopy jsou datapropustné, nehořlavé, vodotěsné, pachotěsné, mají atest na pitnou vodu. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy. Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV.


Na plášti z boku je pripravený prestup s tesnením. Studnu - Vyhľadávanie na Heureka. Plastový poklop na studňu sa používa, ako vrchnák k plastovým skružiam na studnňu v našej ponuke. Kompozitní poklopy pro náročné.


Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900.

Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. Armovaný poklop na studnu. Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení.


Na objednávku je možná výroba s větracím otvore. Materiály pro inženýrské sítě - KANALIZACE - PLYN - VODA. B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily. Naše firma (reprezentována internetovou nabídkou Kovoplasty.cz) je specialistou na plastové studniční skruže a všechny další prvky, které s nimi souvisejí.


Doplňky pro skruže a plastové vodoměrné šachty. Priemer poklopu je 965mm a presne sedí k skružiam. Výška obvodové hrany: mm Tl. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete.


Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku. Barva: zelená Nepochozí Termín výroby: 2-týdny. Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod značky, zpomalovací prahy, poklopy nebo kabelové mosty.


Drevený poklop má vonkajší priemer 100cm. V prípade potreby može byť poklop aj s petlicou na zamykanie.

Poklopy z kompozitních materiálů jsou poslední dobou velice žádané, kvůli životnosti a chemické odolnosti. Poklopy snáší velké rozdíly teplot od -50°C do 2°C. Hlavní účel šachty na vrtanou studnu je napojení čerpadla, systému pro závlahu vody a různá další zařízení.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Typy šachet na vrtanou studnu V nabídce máme i šachty na vrtanou studnu samonosné nebo šachty na vrtanou studnu dvouplášťové. TVARY ŠACHET NA VRTANOU STUDNU Kruhové – šnvs-Kxo Konkrétní provedení šachet na vrtanou studnu je specifikováno typovým označením. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti.


Sú vybavené spojovacími lemami, ktoré slúžia ako výstuha proti tlakom zeminy a zároveň sú spojovacím článkom pri ich pokládke. Ich nesmiernou výhodou je hmotnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky