pondělí 1. února 2016

Svatební dort s živými květy

Stane se tak středobodem vaší svatební tabule, i když se vaše svatba ponese ve vintage, boho, rustikálním, nebo klasickém duchu. Slaďte ho se svou svatební kyticí a vaše svatební tabule bude vypadat dokonale, stejně jako vy. Korpusy světlé, promazané karamelovým a vanilkovým krémem.


Potaženo fondantem, možno v různých barvách. Zdobeno dominantní květinou na vrcholu dortu a stuhou. Dorty zdobené živými květinami vnáší na svatbu svou specifickou atmosféru.

Mezi květinami, které mohou zdobit i Váš svatební dort najdete například eustomu, chryzantému, santinku, květ česneku, lilii, gerberu kalu nebo růži. Zkušení floristé vždy jednotlivé květy na dort omotají floristickou páskou, která jednak prodlouží životnost květu jako takového a zabrání přímému styku potraviny s rostlinou. Pokud to design dortu jen trochu dovolí, pod květy se umisťuje tenká vrstva fondánu, který neslouží ke konzumaci, nýbrž jako izolační vrstva mezi květinou a dortem,“ radí zkušený. Máte někdo zkušenosti s pečením dortu a zdobením živými květinami (např. frézie) ? Chci mít hladce potažený dort marcipaném a do něj zapíchané kytky - podle známe se musí kytky zapíchat do čerstvé hmoty, druhý den ráno by mohla popraskat, ale když dáme květy už večer před svatbou nezvadnou? Tím, že pokračujete s používáním webu s nimi souhlasíte.


Svatební nahý dort s živými květy a ovocem. Květinové dorty ohromí vaše hosty.

Právě dort zdobený skutečnými živými květy bude krásnou dekorací vaší svatební tabule. Působí originálně a poutavě. Podle zvolených květů a stylu s ním zazáříte na svatbě přírodní, romantické i luxusní. Krásné je, když máte na dortu stejné. Mě se ty obmazané s živými květy líbí čím dál více a více, nádhera.


Nahý dort s jedlými květy. Uložit odkaz do záložek. Dobrou volbou je dort , který má v každém patře jinou náplň a nesmíme zapomenout ani na klasické mandlové svatební dorty s živými květy.


Mezi náplněmi vedou lehké směsi: vanilkové s čerstvým ovocem, čoko-oříšek, karamel, čokoláda-višeň a další chutě. Někdy má nevěsta nebo ženich přesnou představu o tom, jak by měl svatební dort vypadat. Chcete vidět ucesy na svatbu? Podívejte se na nejlepší nápady svatební účesy s květinou.


Dnes jsem se ale dozvěděla, že jsou jedovaté. Cukrářka mi řekla, že pokud chci živé květiny na dort , tak stejně nemůže ručit za to zda jsou jedlé, nebo nejsou ošetřeny nějaký pesticidem nebo jedem na hmyz Já bych rozhodně dort ozdobený živými květinami v žádném případě nejedla. Korpusy jsou světlé, promazané marmeládou a vanilkovým krémem. Zdoben bílým krémem a živými květy.


Dort má tvar šestiúhelníku. Poslední patro zdobí figurky ženicha a nevěsty.

Jednoduchý drotík se znameními snoubenců. Drobné kvítky Plátková „čokoláda“ a maliny Bílo zelený – kaly. SVR- svatební dort srdce s živými květy.


Vámi spojí telefonicky, případně e-mailem pro pomoc s objednávkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky