úterý 2. února 2016

Montáž vestavěných spotřebičů

Ceny zabudování spotřebičů. Všechny níže uvedené ceny jsou bez DPH. V případě zabudování spotřebičů v rámci montáže kuchyňské linky poskytujeme slevu na zabudování spotřebičů ve výši. Jsme autorizovaným servisem a prodejci značky Electrolux v Mladé Boleslavi a okolí, při problému se k Vám neotočíme zády! Doprava po Mladé Boleslavi a okolí ZDARMA.


Dokážeme pomoci s výběrem - naše spotřebiče známe nejen z vnějšku.

Ke každému prodanému spotřebiči nabízíme plný servis - dovoz - stěhování - montáž - odvoz a ekologickou likvidaci starého. Prosím zadejte do položky počtu počet vestavěných spotřebičů (myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka, digestoř, lednice a další). Provádíme instalace vestavěných i volně stojících spotřebičů. V ceně montáže není zahrnuta úprava stávajících přívodů, jako jsou výměna ventilů, posunování elektrických zásuvek atd. Můžete se podívat do naší nabídky a tam kde vidíte kolonku montáž zdarma se můžete spolehnout , že Vám tyto služby zajistíme zcela bezplatně.


Nejjednodušší variantou pro přípravu jsou odsavače komínové, které nevyžadují žádné škříňky ani úpravy nábytku. Důležitou přípravou pro odsavač je dodržení průřezu odtahu v celé jeho délce. Opravy plynových spotřebičů.


V případě, že jste se rozhodli zakoupit u nás kompletní set pračky a sušičky (případně pokud jste dokoupili i pouze jeden spotřebič do setu ke stávajícímu spotřebiči), tak Vám naši odborníci rádi pomohou s jeho montáží.

Montáž plynových spotřebičů. Prodejny DATART jsou kvůli aktuálnímu dění uzavřeny. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Vestavný kávovar Bosch CTL636ESIVestavný kávovar s OneTouch Function: nabízí skvělou rozmanitost a nejvyšší komfort inteligentní ohřevný systéideální teplota a plné aroma díky systému SensorFlow MyCoffee: uložte si až oblíbených nápojů se všemi nastaveními pod osobním. Uvedení spotřebičů do provozu. Pro své zákazníky zajišťuji montáž , opravu, diagnostiku, pravidelnou kontrolu či servis domácích spotřebičů. Provádím opravy širokého spektra domácích spotřebičů s výjimkou chladících a plynových zařízení.


Dále provádíme montáž nábytku do kanceláří, vestavěných skříní, montáž kuchyní, montáž a instalaci osvětlení, připevnění obrazů, zrcadel a jiných předmětů na zeď. Odborná instalace spotřebičů. Můžete požádat připojení ohřívačů vody, chladniček, mrazniček, trub a dalších domácích spotřebičů. Nabízíme: Výměny a nové instalace spotřebičů.


Vysoké slevy na každý vestavný set a možnost sestavit si vlastní set spotřebičů. Vestavné sety spotřebičů za nejnižší ceny na trhu! Tato služba neobsahuje montáž televize na zeď. Základní instalaci neprovádíme nebo není možné ji provést v případě. Servis domácích spotřebičů.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ELEKTROMETAL SERVIS Ing. Petr Kořínek, KOVOSLUŽBA Praha, a. Designově atraktivní kuchyně na míru včetně vestavných spotřebičů.

Zajisté zde již proběhla diskuze o výši sazby při montáži vestavných spotřebičů. Různě jsem se dočetla, že kromě sporáků lze montáž včetně dodávky vest. Součástí je také přidělání skříněk na zeď. Na montáž spěcháme, ideálně by měla proběhnout začátkem příštího. DOTAŽENÍ VŠECH ROZVODŮ (tj. odpa teplá a studená voda, elektřina, digestoř, osvětlení pracovní plochy) ze současných zakončení na konečné místo zapojení.


Současné zakončení všech rozvodů je na jedné stěně. Ceník zabudování spotřebičů. Vícepráce jsou například: úprava skříněk, řezání vymezovacích lišt, výřezy do polic a zástěn, úpravy z důvodu nepřipraveného montážního prostoru, úprava horních a spodních okrasných věncových lišt, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky