čtvrtek 11. února 2016

Chladící kapalina škoda fabia

Fabia MPI - jak bojovat se ztrátou chladicí kapaliny? Začala mi ubývat chladící kapalina , byla vyměněna nádržka - nepomohlo, byl vyměněn o kroužek u chladiče - nepomohlo. Poradíte mi jak dál postupovat?


Zdravim, nedavno sa mi rozsvietila kontrolka teploty chladiacej kvapaliny akurat ze som bol na dialnici, tak som nasiel najblizsie odpocivadlo a zastavil som, pozrel som na vodu v nadrzke bola v dostatocnom mnozstve, dosiel som domov a po vychladnuti som nastartoval a uz nic nesvietilo, cim to mohlo byt sposobene kedze vody v chladiacom okruhu je dostatok? Chladicí kapalina ŠKODA Gceloročně chrání chladicí systém vašeho vozidla před působením mrazu a před korozí.

Zaručuje velmi dobrý převod tepla a svými kvalitativními parametry odpovídá potřebám vozů ŠKODA. Ve skladné plastové láhvi o objemu litru ji budete mít vždy připravenu k použití. Jak postupovat, pokud se u Škody Fabia s motorem MPI začne ztrácet chladící kapalina ? Jednou z možností, kam se může chladicí kapalina ztrácet, je prostor ventilového mechanismu. V jakém intervalu ji měníte vy? Srovnejte si povinné ručení i havarijní pojistku online na jednom místě a ušetřete tisíce!


Luxusní nemovitosti Praha FARAON reality.

Využijte pronájem stavební techniky od Boels - levně a rychle online, přes telefon nebo osobně! HTP se mi objevili takový dva problémy. Původní majitel nevim co dělal.


Ale v expanzní nádržce je zelená chladící kapalina teplota do -8. Vyměnit za Gnebo stačí dolít. Měl jsem to v servisu kde vyměnili vyrovnávací nádržku, ostatní části chl. Ofuky oken Skoda Fabia 1: Externí: chladící kapalina a destilovan.


Chladící kapalina : prodám škoda fabia 1. Ale včera se kontrolka rozsvítila zase a hladina už byla dost pod ryskou, takže jsem dolil asi 5l destilky. Ale nevím kama to utíká, víčka expanzky i oleje jsou bez nějakých usazenin a chladící kapalina je taky čirá. Pokud je v nádobce nějaká kapalina ,tak do servisu dojedeš,pokud tam není vidět nic,tak to dolej jen destilovanou vodou a jeď na výměnu tý kapaliny.


Dobrý den, letos jsem koupil Fabii Htp. Chtěl bych se zeptat na postup chladící kapaliny. Bude tam nejspíše červená G1 ale je tam jednou dolitá obyčejná voda asi dcl.


Ale stejně bych to vyměnil, protože nevím.

Dvoustupňové (obr. vpravo - např. Škoda Fabia ): první stupeň při 91°C zapíná a při 84°C vypíná pohon ventilátoru (za nižších otáček), druhý stupeň při 98°C zapíná a při 91°C vypíná pohon za zvýšených otáček ventilátoru. Také Škoda Fabia má informační displej, na němž jsou umístěné kontrolky informující o aktuálním provozním stavu vozidla. V závislosti na výbavu se může mezi standardními kontrolkami na palubní desce nacházet kontrolka vícefunkčního ukazatele, navigačního systému, automatické převodovky či údaje z autorádia.


Soustředíme se pouze na značku Škoda , tzn. Máme díly originální, ale i levnější dovozové, vždy na přání zákazníka. Více jak 9osobních odběrných míst.


K dílům vám nabídneme vhodné. Zobrazit v plné velikosti. Zdravím, mám takovej dotaz po zapnutí klíčku u fábie 1. Teplota chladící kapaliny. Dělá to jen na studeném motoru.


Nápně je tam mezi ryskou Min. Podívejte se, jak přidat chladicí kapalinu motoru (nemrznoucí kapalinu) do vozu Škoda Fabia Ten 1. Cílem našich stránek je shromáždit co nejvíce informací a manuálů o automobilu Škoda Fabia. A vytvořit komunitu lidí se společným zájmem.


CHLADÍCÍ KAPALINA GŠKODA COOLING LIQUID original - litr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky