úterý 9. února 2016

Merino oblečení

Oblečení z merino vlny skvěle odvádí pot a zároveň má výborné termoizolační vlastnosti. A podobně jako bavlna je merino vlna příjemná na dotek. Přitom oblečení z merino vlny je přirozeně antibakteriální, tzn.


V nabídce najdete například merino trička, kalhoty. O oblečení , které myslí i na rodiče - je obtížné ho ušpinit, rychle schne a není nutné ho žehlit? Oblečení , u kterého vydrží jedna velikost měsíce, je přírodní a vydrží roky v perfektní kondici?

Zní to jako z říše divů? Ne, není to kouzlo, je to merino ! Funkční oblečení z merino vlny pro ty nejmenší. Merino body, punčochy, ponožky, kukly a mnoho dalšího oblečení z jemné merino vlny. Vybavte své nejmenší pohodlným oblečením z merina, ve kterém se budou za všech okolností cítit jako ve vlně.


Merino oblečení je horkou novinkou na trhu funkčního oblečení. Díky funkčním vlastnostem merino vlny a jejím různým gramážím v naší nabídce, ji můžete nosit po celý rok. Naleznete u nás vše od tenkého letního tílka po teplé vrstvé oblečení.

Merino vlna je materiál, ve kterém se budete cítit příjemně za každého počasí. Funkčné termo merino oblečenie a detské termo merino oblečenie, obuv z ovčej vlny a ovčieho rúna, merino šatky, ovčie svetre, merino top, merino legíny, merino spodky, termo merino nátelníky a ďalšie produkty z ovčej vlny merino. Devold nabízí kvalitní a originální norské vlněné oblečení a termoprádlo. V prodejně Merino sport si můžete prohlédnout, vyzkoušet a zakoupit funkční prádlo z merino vlny. Jsme prodejci oblečení značky Icebreaker a prodáváme za outletové (snížené) ceny.


Merino - jeden kousek oblečení , mnoho benefitů. Ptáte se, proč svým dětem pořídit oblečení pletené z merino vlny, když je na trhu k dispozici mnoho jiných funkčních textilií? Pojďte s námi poodhalit tajemství jednoho z nejdokonalejších z přírodních vláken a přesvědčit se, jak moc je merino výjimečným materiálem. Na merino nepoužívejte sušičku!


Mokré oblečení rozložte a srovnejte šev na šev, ideálně dotvarujte tak, aby vám uschlo v požadovaném tvaru (pokud to neuděláte, může se vám po schnutí zdát, že je oblečení ušité křivě, merino totiž drží tvar, ve kterém uschne). Vždy sušte volně rozložené na vzduchu. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Vyber si funkční oblečení pro výkon Pohodlí i potěšení. První vrstva to je základ. Novozélandská značka, která své oblečení vyrábí z merino vlny, která spojuje hřejivost, prodyšnost a biologickou odbouratelnost.


Vyberte si na jedné ze poboček nebo e-shopu.

Super fine merino wool clothing for outdoor and life. ARE YOU ON THE RIGHT LASTING SITE? Please select the country you want to ship to. Můj účet Přihlásit nebo Registrovat.


Outlet prémiových outdoorových značek Icebreaker, The North Face, Fjällräven a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky