pondělí 29. února 2016

Potah na matrace

Potah na matrace

Odděluje tělo od jádra matrace , zajišťuje prodyšnost (zde hraje roli gramáž rouna v potahu). Absorbuje vlhkost a poté ji uvolňuje, zajišťuje hygienu matrace , plní i funkci estetickou. Nabízíme vám potahy na klasické rozměry matrací, ale v případě potřeby vám naceníme a vyrobíme potahy na míru. Nemusíte kupovat rovnou novou matraci, někdy. Máte matraci v dobrém stavu, ale potah na matraci by jste potřebovali nový?


Potah na matrace

Tak to jste na správném místě, protože z naši široké nabídky si rozhodně vyberete. V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit. Chrániče na matrace ) Hodnocení produktu:. Ochranný potah na matraci přispívá k hygieně Vašeho lůžka.


Chraňte svoji matraci a tím prodlužte její životnost! Ochranné potahy se zipem prodlouží životnost vaší matraci. Stejně jako matrace vyrábíme i potahy na míru dle nejnovějších technologií. Hitem je potah s molekulami aktivního stříbra, které přirozeně likviduje bakterie. Na výběr různé vzory látek.


Všechny potahy matrací jsou vyrobeny z kvalitních materiálů s důrazem na jejich příznivé užitné vlastnosti. Doporučuje se potah prát nejméně jednou za. Pokud chcete ušít potah i na méně obvyklé matrace , křesla atd. Ten je vychází z premisy, že sedačky i matrice jsou nejčastěji symetrické. Potah lze prát při ° C. Je tak úplně jedno, jestli je na ně potah natažen rubově nebo lícově.


Takže si látku dejte rubem nahoru, přikládejte ji natěsno k potahovanému. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem není možné zboží zasílat na dobírku (hotovost) - platba možná pouze bankovním převodem nebo online přes platební bránu GoPay. Základní verze tkané látky příjemné na dotek vyznačující se vysokou pevností.


Kvalitní pletená látka příjemná na. Ušijeme a uděláme vám potah i dle vašich požadavků a to zcela bez příplatku! POTAH NA MÍRU: Máte atypickou matraci?


Ušijeme vám potah v jakékoliv rozměru a to bez příplatku! Objednejte z naší nabídky nejbližší větší rozměr potahu, např. Do poznámky k objednávce pak napište.


Potah na matrace

Vysoce kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Zip ze tří stran zajistí snadné převlékání matrace , ale má velký objem, který se hůře vleze do běžné pračky.


Zip je po celém obvodu, potah rozdělíte na dvě poloviny a bez problémů vyperete doma. Jednu polovinu potahu můžete prát a druhou nechat na matraci. Výrobcem potahu je Postelia s. Toto zboží se vyrábí na objednávku.


Balík po doručení opatrně rozstřihněte a nechte matraci, aby nabrala zpět svůj objem, cca do hodin je matrace připravena pro použití. Součástí balení je i návod na údržbu matrace. Pokud není uvedeno jinak balení obsahuje anantomický polštářek jako dárek.


Je zabalen uvnitř a nemusí být na první pohled vidět. Přestože šijeme potahy primárně pro naše přírodní matrace , můžete si objednat potah přesně na míru pro jakoukoliv jinou matraci! Nekupujte novou matraci stačí nový potah a matrace bude jako nová. Při praní používejte běžné prací prostředky.


Tyto potahy májí zip na dlouhé a krátké straně a lze je snadno sejmout. Naše zdraví začíná dobrým odpočinkem. Ve stejném výzkumu, který proběhl v minulých letech, byla doba spánku již jen hodin. Náš spánek se neustále zkracuje.


Poťahy sú snímateľné a prateľné. Náhradný poťah na matrace. Poťah je po celom obvode vybavený zipsom. Poťah možno teda rozdeliť na dve polovice a vložiť aj do menšej práčky. Objednávka samostatného potahu na matraci.


Níže prosím zadejte požadovaný rozměr potahu a vyberte si typ potahové látky. Tento tovar sa vyrába na objednávku. Hotový potah vám doručíme do pracovních dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky