pondělí 29. února 2016

Sálavé přímotopy ecoflex premier

Sálavé přímotopy Ecoflex Premier. ECOFLEX PREMIER jsou elektrické přímotopy oblíbené kategorie sálavých přímotopů s vysokým podílem infračervené složky určený pro vytápění obytných prostorů. Rychlé představení - sálavý přímotop ECOFLEX PREMIER. Pokud potřebujete elektricky vytápět starší obytné prostory nebo hledáte náhradu za dosluhující přímotopy , je tento sálavý konvektor.


Akumulační přímotopy vs. Sálání a akumulace u topidel jsou dvě naprosto rozdílné věci, oba pojmy jsou často špatně chápány nebo i zaměňovány.

Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění. Elektrické topení (zvláště pro nízkoenergetické domy) se dnes řeší především jako velkoplošné podlahové nebo stropní vytápění, přesto elektrické konvektory stále nacházejí své uplatnění. STANDARDNÍ KONVEKTORYZákladní typy přímotopných konvektorů předávají teplo pouze konvekcí, vyznačuji se však výbornou dynamikou a. FENIX Ecoflex PREMIER alternativy - Heureka.


Ecoflex Premier je sálavý přímotop moderní konstrukce s vysokým podílem sálavé (infra) složky, úsporným provozem a vysokou dynamikou. Kombinují vlastnosti konvekčního a sálavého vytápění. Návrh, montáž, připojení a servis. Při konstrukci tohoto panelového přímotopu bylo.


Zvlášť jsme oddělily konvektory vhodné do koupelen, které mají certifikát pro používání v koupelnách a na místech, kde bývá vlhko.

Naše přimotopy mají tu hlavní výhodu, že nepřestávají topit ani při vypnutí HDO kdy klasické přímotopy jsou ihned studené, ale naše s akumulací tento výpadek v pohodě překlenou a tak neztratíte pocit tepelné pohody. Výkonné nástěnné přímotopy a sálající panely pomohou vytopit prostory během krátké chvíle. Jsou ideální doplněk k podlahovému vytápění či krbu na chalupách a chatách.


Příznivý poměr ceny, výkonu a rozměrů. ECOFLEX TAC je tvořen lamelovým topným tělesem, umístěným v karosáži z ocelového plechu a. Přímotopy ECOFLEX TAC Elektrický přímotop Ecoflex TAC. Je možné je je to sazbou d45 která mi ho vypíná celkem hodiny denně a ztracené stupně hodně těžko dohání, ale i tak, když jsem topila nedávné týdny na.


Zatímco běžný konvektor předá prakticky 1 energie výhradně konvekcí (prouděním), sálavý konvektor předá min. Už tu bylo několikrát diskutováno o vytápění infrapanely-. Jsou to jiným názvem jmenované sálavé přímotopy. Každý takový přímotop zajistí teplo jen v dosahu infrapaprsků,sálajících ve směru kolmém na panel.


Tam kam paprsky dopadnou,je pak tepelný účinek,jinde je zima. Vnučky rodina si pořídila takové panely,měli jsme je možnost osobně posoudit. Stejně jako přímotopy a sálavé přímotopy patří i topné infrapanely do skupiny. Téměř tříměsíční měření prokázala, že vysokoteplotní sálavé topidlo vytváří příjemnější a stálou pocitovou teplotu než přímotop a náklady na vytápění.


Sleva na sálavý přímotop ECOFLEX PREMIER Slevový kupón PREMIER v. Díky moderní konstrukci a přesné regulaci dosahují elektrické přímotopy vynikajících provozních parametrů. Hybridní modely přímotopů se značným podílem sálavé složky!

Elektrické přímotopy , konvektory, sálavé panely, sálavé konvektory, přímotopy s akumulací, radiátory. ECOFLEX Premier je konvektor vybavený elektronickým termostatem v bílé barvě, s bílou mřížkou. Ve směru sálání konvektoru Premier je také eliminován efekt tzv. Nabízíme přímotopy a úsporné sálavé konvektory, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely, přímotopná topidla do koupelny.


Srovnání topných systémů: Infratopení, přímotop. Zavrhl jsem akumulační přímotopy Mirava, Zefir apod. Ecoflexu kvůli jejich velké povrchové teplotě (máme malé dítě) a jako rozumný kompromis se mi jeví olejové elektrické přímotopy od slovenské firmy Elka. Nástěnné kovektory můžeme rozdělit na klasické, kde je veškerá tepelná energie předána konvekcí (prouděním) a na konvektory sálavé , které předávají min.


Stropné panely Ecosun využívanie princípu sálavého vykurovania (tzv. infračervené vykurovanie). Jedinečná povrchová úprava a rovnomerné rozloženie teplôt na povrchu panelov zaisťujú odovzdanie maximálneho podielu tepelnej energie práve formou sálania, naopak konvenčná zložka je potlačená na minimum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky