pondělí 29. února 2016

Betonové šachty prefa

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Výhody betónovej vodomernej šachty proti vodomernej šachte z plastu: Betónové vodomerné šachty spoločnosti PREFA -STAV sú kvalitne spracované a spĺňajú požiadavky správcov vodovodov. V porovnaní s vodomernými šachtami z plastu sa môžete spoľahnúť, že betónová vodomerná šachta vydrží zaťaženie zeminou, prípadný.


Klartec - Výroba a prodej prefa výrobků. Výrobce betonových a kompozitních dílců pro kanalizace, skruže, betonové šachty , roury.

Diviaky bývalého štátneho podniku Prefa Martin. Hlavný sortiment výrobkov je nasledovný : Betónové a železobetónové rúry. Dodáváme skruže na studny, kanalizační šachty , uliční vpusti a poklopy především pro firmy, které se zabývají budováním studní a kanalizačních systémů. Na základě projektové dokumentace vám vyrobíme přesné betonové skruže, šachty a jejich části. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé.


Kompletní PREFA - dodávky prefabrikovaných betonových systémů a prvků. Vysoká únosnost a nízká hmotnost. Plotové desky se vyrábí s reliéfním povrchem jako jednostranné nebo oboustranné z probarveného betonu.


Plotová deska ukončovací se vyrábí pouze s jednostrannou matricí.

Ucelený sortiment prvků pro výstavbu a opravy inženýrskách sítí ( betonové a železobetonové trouby, prefabrikované šachty , uliční vpusti a další doplňky). Vyrovnávací prstence - dílce prstencového tvaru sloužící k vyrovnání krytu šachty na úroveň vozovky, případně terénu. Dále společnost nabízí stropní dílce a betonové.


Přechodová skruž - tzv. O společnosti Informace pro akcionáře Historie společnosti Kontakty Integrovaná politika jakosti SUPM Informace o zpracování osobních údajů Reference Technická podpora Ke stažení. Dodáváme čerpací a přečerpávací šachty - jímky - pro gravitační i tlakovou kanalizaci. Jímky jsou navrženy jako pojezdné pro přejezd vozidly, a pro umístění pod úroveň podzemní vody, díky tomu je není třeba žádným dalším způsobem dodatečně staticky zajišťovat. Kanalizační šachty jsou tvořené šachtovými díly (dna, skruže, konusy, zákrytové desky, přechodové desky, vyrovnávací prstence, poklopy.) umožňující přístup k systémům stokových sítí a kanalizačních přípojek, které jsou určeny pro odvádění odpadních, dešťových a povrchových vod samospádem při nízkém přetlaku.


Součástí šachty je i vstupní komínek výšky 2mm, který se používá prř osazení šachty pod úroveň upraveného terénu. Vstupní otvory jsou překryté buď ocelovými uzamykatelnými poklopy nebo litinovými poklopy třídy A 1 B 12 C 2nebo D 4v závislosti od jeho umístění. Záruční doba: Záruční doba je 24. Pro Prahu a okolí dodáváme betonové kruhové vodoměrné šachty pro třídu zatížení D. U těchto šachet je nutné znát informace o jejich hloubce, o hloubce přípojkového potrubí pro výrobu otvorů ve stěnách šachty.


Stredne veľké prefabrikáty a betónové výrobky. Vodotesné betónové žumpy nevyžadujú žiadne stavebné úpravy na rozdiel od plastových nádrží, ktoré sa musia stavebne zaistiť proti spodným, bočným aj horným tlakom. Betónové žumpy cenník Cena betónových žúmp sa odvíja podľa ich objemu a veľkosti. Kontaktujte nás a radi Vám vypracujeme cenovú ponuku na mieru. Dílce pro inženýrské sítě a pozemní sta.


Betonové výrobky pro dopravní a kanalizační sítě.

Dywidag - betonové , prefabrikované a železobetonové nádrže. Konstrukce nádrží jsou z kvalitních železobetonových prefabrikátů. Vyrábame, dodávame a montujeme vodotesné železobetónové žumpy s objemom m³, m³, m³ a m³ a vodomerné šachty. Kruhové nádrže a čerpací šachty.


Všetky výrobky majú platné vyhlásenie o zhode CSK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky