pondělí 22. února 2016

Barové pulty do bytu

Order Elegant, Durable Aluminium Composite Panel Today. Hurry up, this Special Offer expires soon! Best prices on the web. High quality and fast shipping. Barové a recepční pulty.


Nábytek do recepce a barové pulty v moderním designu.

Nechte si od nás vyrobit barový pult do bytu. Vyrábíme bary a nábytek do restaurací. Kombinace pultu, který doplňuje barová židle do kuchyně.


Využijete kuchyňský nábytek, ke kterému jen přidáte horní desku, a je hotový. Nezabere žádné další místo, kuchyň se rozroste jen do výšky, zamýšlí se designér Radim Věntus ze studia Maxim Design a pokračuje: „Pak už stačí přinést barové stoličky, a můžete začít servírovat. Některé barové stoly mají praktický úložný prostor, kam si dáte barové potřeby, lahve s likérem, karafy a skleničky. Whisky, či miešané drinky si radšej vychutnajú s priateľmi doma. BAROVÉ JEDÁLENSKE STOLY AJ PULTY Jedálensky barový pult spolu s barovými stoličkami môže čiastečne nahradiť aj jedálensky stôl - zaberie menej miesta, len neposkytuje také pohodlie.


Avšak barový pult do malej kuchyne je rozhodne skvelým riešením, pokiaľ sa vám sem nevojde klasický jedálenský stôl.

Nenechávejte své barové židle o samotě a pořiďte jim parádní barový stolek! Je libo decentní barový jídelní stůl nebo raději frajerský barpult pro nikdy nekončící večírek? Kamenné desky na barový pult vyrábíme na míru ze žuly, mramoru a dalších druhů kamene.


Pozvedněte jídlo do výšin s našimi vysokými stoly. Podívejte se na naše barové židle a stoličky, které se hodí k vyšším stolům, nižší můžete použít k sezení u kuchyňské desky nebo kuchyňského ostrůvku. Když se všichni sesadí okolo vás, neujde vám při krájení mrkve ani jedna novinka. Skvelé sú tiež v kuchynských kútoch malých bytov, keď potrebujete šetriť každý centimeter.


Vysoké barové stoly dodajú vašej jedálni či kuchyni šmrnc a oslnia vašich hostí. Pořádáte-li často večírky a sešlosti, pak jistě oceníte, že můžete mít veškeré nápoje a sklenice hned po ruce. Ponúkam Vám na predaj pulty do obchodu, predajne za priatelné ceny. NOVE , neboli nikdy použité. Mám na predaj viac variant.


Pre viac info neváhajte a volajte. Rozmery : Vyška- 90cm, širka- 100cm, hlbka 60cm plný plu. Autor: Thinkstockphotos.


Tím prvním důvodem je povětšinou snaha účinně oddělit obytný prostor od prostoru pro vaření v nově postavených bytových domech, kde bývá obvykle kuchyňský kout, tedy neoddělená kuchyň. Výhodou bezesporu je, že barové pulty se hodí k jakémukoliv stylu kuchyně. Mohou být dřevěné, cihlové, zděné, skleněné, složený z nábytkových komponentů a další.


Pravdou je, že jsou barové pulty v tuzemských domácnostech dost oblíbené.

Hodí se dokonce i do menších bytů, kde se musí řešit jídelní prostor. Pult BARTOLOMEO, který může být využit jako recepce nebo barový pult, je lineární prvek, jehož estetické linie vychází z ergonomických požadavků pro sezení. Především barové pulty , ke kterým se dokonale hodí barové židle. Svou pozornost zaměřujeme nejen na prodejní pulty a vybavení recepce, ale také na zajímavé prvky pro restaurace či Vaši domácnost.


Jako barové pulty do bytu chtějí zákazníci často vyrobit kuchyňský barový pult či malý domácí bar. Do bytů, domů a firem vyrábíme také schodiště na míru. Kuchyňské linky, barové pulty do kuchyně a do bytu. Flexibilní, a tím pádem vhodný především do menšího prostoru, je mobilní barový nábytek jako barové stoly nebo barové vozíky.


Moderní schodiště na míru. Postavíte je jednoduše tam, kde je budete právě potřebovat a kde budou vaši hosté. Osvědčí se vám jako vynikající úložný prostor na sklenice, lahve, šejkry a další vybavení baru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky