čtvrtek 4. února 2016

Nehořlavé podložky pod zásuvky

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Nehořlavé podložky , Palmat.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Už jsem zahlédl ve velkoobchodě elektro přímo vylyisované takovéto podložky pod různé typy vypinačů a zásuvek, krabic že nejsou pod nimi poznat že tam jsou. Už se nemusí montér ,když se rozhodne dát podložky pod přístroje pracně prořezávat hmotou na podložky.

Nehorľavé podložky Objednávaj hneď Zľavový systém Super ceny Doprava zdarma od 80€ Zaregistrujte sa ešte pred nákupom a využite zľavy vernostného systému automaticky už od prvej objednávky. U nehořlavé podložky nemusí být žádný přesah, stačí jen zároveň s krajem krabice nebo svítidla. Pro panelové krabice se vyrábí už hotové podložky. Některé panelové krabice se nemusí podkládat.


Záleží také na stupňi hořlavosti podkladu. Prodejce by vás měl informovat, jestli je nutné určitý typ krabic podkládat. V kategórii Izolačné podložky nájdete produktov.


SR dlhoročné skúsenosti - viac na hagard.

Tento typ se hodí zejména pro zásuvka a vypínače ABB classic. Materiál podložky CEMVIN je bez azbestu a je zdravotně. Elektro podložky - CEMVIN ELECTRIC. Izolační a nehořlavé podložky CEMVIN ELECTRIC se používají jako izolační podložky pod elektrokrabice, vypínače a zásuvky.


Jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu. Venkovní vypínače s krytím IP4 venkovní zásuvky s krytím IP44. Jak vybrat tepelně izolační podložky ? Tepelně izolační podložky jsou požáru vzdorné, s ochrannou proti vzplanutí. Dříve se pod vypínače, zásuvky , světla apod. Podložky pro kamna stojící na nožkách rozloží váhu kamen a sklo kamna unese bez rizika rozdrcení.


Komaxit je černá žáruvzdorná barva vypalovaná v peci, proto musí být podložky opatřeny otvorem, aby je bylo možné v peci zavěsit. Tento malý otvor se schová pod nožku kamen. Zásuvky lze filtrovat dle způsobu otevírání a jsou zde výklopné zásuvky , výsuvné zásuvky či zásuvky skryté pod krytkou.


Posledním typem jsou volně přístupné zásuvky. Tyto zásuvky se ve většině případů hodí do zasedacích či jednacích místností, mohou být ozdobou kanceláře či školicích místností. Provedení černý komaxit a pozinkovaný plech.


Plech pod kamna Plech pod kamna 100x65cm - černý komaxit. Kč (s DPH) 3Kč (bez DPH) detail.

Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu. Vzhledem k velikosti prodejny je na prodejně pouze vybraný sortiment v omezeném množství. V případě osobního odběru, je nutné provést objednávku, nebo telefonicky ověřit dostupnost požadovaného zboží.


S podložkou do zásuvky RATIONELL nejenže snížíte hladinu hluku, ale pomůže vám také udržet hrnce a kuchyňské potřeby na místě. Snadno se udržuje a čistí. Můžete si ji upravit do požadované velikosti a když už budete v tom stříhání, můžete si z ní udělat také tácky nebo podložky na stůl.


Abyste realizovali kvalitní elektroinstalaci, můžete namontovat krabice pod omítku. Rovněž nabízíme krabice do dutých stěn , které jsou vhodné použít jak pro drobné bytové, administrativní a průmyslové úpravy interiérů, tak pro vestavby a rekonstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky