čtvrtek 18. února 2016

Plnění co2 plzeň

Potřebujete COpro lahve na Paintball? Chcete si s přáteli vytočit nějaký ten soudek? Máte prázdnou bombičku ve Vašem Sodastream? Pak jste u nás správně.


Plnění lahví, kyvet a bomiček CO2. Prodej nových lahví na CO2.

Provádíme plnění lahví, kyvet a bomiček CO2. Dále zajišťujeme periodické zkoušky lahví na CO, přestavby a prodej nových lahví na CO2. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Spolupracujeme s certifikovanou plnírnou, do které několikrát týdně zavážíme bombičky a tlakové lahve na plnění. Hasicí přístroje a hydranty - servis a prodej. Požární ucpávky, klapky a další PBZ.


Vzhledem k rostoucímu zájmu našich zákazníků jsme se rozhodli pro zavedení specializované služby – výměnu lahví COkus za kus. Novým zákazníkům nabízíme možnost si první lahev snadno zakoupit.

Plné lahve COdržíme v několika objemových řadách, každá je vhodná pro jiný typ odběratele. Pomůžeme Vám vybrat tu. Splňujeme veškeré přísné evropské normy. Důkladně kontrolujeme výstupní kvalitu, od výroby bombičky přes plnění plynem CO až po logistiku, tak abychom vám dodávali plné bombičky ve 1 kvalitě. CO, sifonové a šlehačkové bombičky, sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj.


Některé z nich mají jako příměs silikonový olej, který slouží k promazání zbraní a zabraňuje jejich vysychání v důsledku používání COplynu. Po individuální domluvě je možné provést plnění i mimo standardní pracovní dobu. Lahve pro plnění CO musí splňovat zákonné podmínky, další informace viz.


Výroba kontejnerů - AVIA, ABROLL, kontejnery na odpady, sutě, štěpky atp. Kovovýroba, CNC pálení, NC ohraňování plechů. DrinkGAS je ekologický! Pro me je tohle pohodlnejsi.


Lahev (bomby pouzivaji teroriste) s COjsem menil pocitam 5x, takze mam vyrobeno rekneme 3litru takze cena pristroje zacne byt za chvili nepatrnou. Ale urcite si kupte treba kamion balene vody a za usetrene penize jedte na Bahamy ;-) Kazdemu co jeho jest. Tuto směs dodáváme ve vlastních tlakových lahvích o objemu litrů nebo litrů. Směs plynů (dále jen pivogon) si sami vyrábíme vlastní technologií.


Pivogon je směs dusíku a oxidu uhličitého v poměru dusík a CO2. V nabídce též čistý dusík (čistota 9) na čepování sudového vína. K plnění prázdných lahví kyslíkem pro dýchání dochází výhradně v autorizovaných výrobních závodech a nikoliv na prodejních místech Linde Gas a.

KYSLÍK PRO DÝCHÁNÍ je České Republice volně prodejný a není zapotřebí žádný lékařský předpis nebo doporučení. Dodání helia a balónků na firemní akce, oslavy, svatby, do barů. Nafoukneme létající rybu nebo reklamní vzducholodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky