pondělí 22. února 2016

Smalt ve spreji na vany

Remalle smalt na opravy smaltovaných předmětů ( vany , nádobí, apod.). Opravené místo je odolné vůči teplotám a oděru. Remalle nanášejte na poškozenou plochu zbavenou nečistot a mastnoty, kterou zdrsněte jemným brusným papírem. Podobné fráze na Sleviste.


Speciální přípravek ve spreji na odstranění plísní a kvasinek, které se mohou vytvořit v podobě nežádoucích skvrn na okrajích vany , umyvadla, ve sprchovém koutě, kolem silikonového těsnění nebo ve spárech obkladů. Navíc povrch krásně vybělí a vydezinfikuje.

Také dokonale vyčistí skvrny od šampónu a. Savo na koupelny rychle a šetrně odstraňuje usazené skvrny od vody a mýdla a vodní kámen. Pěna pomalu stéká a zvyšuje účinnost i na svislých plochách. Používejte na vany , umyvadla, obklady, vodovodní baterie a veškerou sanitární techniku. CADAC Čistič grilu ve spreji.


Obsahuje méně než neionické surfanty, mýdlo, 5- alifatické hydroukarbonáty (propan-butan). Doporučujeme nanést cca polovinu množství ve spreji na celou vanu, poté počkat cca minut a nanést zbytek ve spreji opět na celou vanu. Dbejte také na to, aby nedošlo na svislých stěnách k nánosu příliš silné vrstvy a tím ke stékání.


Sprej na keramiku a smaltované povrchy 400ml Motip deco Další fotografie Rychleschnoucí bílá barva je určena k opravě a zkrášlení keramického či smaltového povrchu, jako má lednice nebo vana.

Studený smalt je název pro dvousložkový lak na vanu. První vrstva se nanáší pomocí válečku a vytváří solidní podklad pro druhou vrstvu, nanášenou ve spreji. Tato varianta vytváří velmi odolný povrch, ale je finančně náročnější. Nabízí ji i specializované firmy. Nehořlavý roztok ve spreji.


Ideální pro smaltované a lakované tabule. Efektivní odstranění zbytků suchého inkoustu a mastnoty. Před použitím protřepejte.


Uchovávejte v teplotě mezi 5° C a 30° C. Dobrý den, existuje nějaký přípravek, kterým se dá efektivně opravit oprýsknutý smalt na vaně? Je pak na vaně něco vidět a vydrží nová vrstva? Jedná se o drobné poškození cca 4xmm. V internetovém obchodě Nejlevnejsi-Barvy-Laky. Barvy na vany najdete širokou nabídku kvalitních produktů v různých cenových relacích.


Můžete si vybrat z mnoha oblíbených značek od prověřených výrobců jako například Elefant , Sincolor , Barvy a laky Hostivař , Colorlak a dalších. Na povrchy se špatnou adhezí ( vany , dřezy). A nakonec, aby vana byla celá bílá, můžeme použít smalt ve spreji , určený nejen na vany , ale také na kamna a kuchyně.


Po zhruba deseti hodinách je vana.

Spadl vám ostrý nebo těžký předmět do smaltované vany či umyvadla a odštípl kousek smaltu,. Pokud vám spadne těžký a ostrý předmět do smaltované vany nebo umyvadla a kousek smaltu se odštípne, není třeba panikařit a měnit vanu, znova ji obkládat atd. Tento „karambol“ lze vytmelit tmelem na smalt. Tmelů je pro tento účel nabízeno více a správný pracovní postup je u každého vždy uveden výrobcem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Největší výhodou barev ve spreji je jejich velmi jednoduché použití. Při správné aplikaci můžete očekávat perfektní a profesionální výsledek. Barva ve spreji má ještě jednu nespornou výhodu a to možnost jednoduše nastříkat barvu i na velmi členitý a pro štětec často těžce dostupný povrch, jako třeba radiátory.


SKLADEM Keramický smalt ve spreji , je speciální akrylový lak s vysokou přilnavostí ke keramice a povrchem desky se zvýšenou opacitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky