čtvrtek 4. února 2016

Řezbářská dláta bazar

Nová sada soustružnických dlát - dílů Kvalitní sada dlát s dřevěnou rukojetí pro opracování dřeva. Tato dláta jsou určena zejména na práci na soustruhu a podobných strojích. Inzerát ŘEZBÁŘSKÁ DLÁTA v okrese Tachov, cena 499Kč, od PepaS na Sbazar.


CrV, dřevěná rukojeť o délce 200mm, nůž o délce 120mm, v sadě ks, uložené v dřevěné kazetě. Inzerát Řezbářská dláta EBEN - velký výběr - Hodonín v okrese Hodonín, cena dohodou, od lunga.

Popis: Řezbářská dláta EBEN - velký výběr - Hodonín prodejna Ceny za kus uvedeny na fotografiích. Všechny nástroje jsou vyrobeny ze speciální chrom-molybdenové nástrojové oceli. Truhlářská a řezbářská dláta - sady a řezbářské držáky. Dláta Pfeil Švýcarská firma Pfeil je světoznámá firma produkující špičkové řezné nástroje. Nástroje jsou kovány a broušeny na speciálních.


Vážení zákazníci, v současné nelehké situaci se nám i nadále daří udržet systém fungování našich služeb. Zde v pár bodech aktuální informace: - na Slovensko již není nadále možné zasílat balíky na dobírku na základě přijatých opatření našeho rozvozového partnera v této lokalitě. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dláta.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Výroba řezbářských nástrojů, zakoupit u nás můžete dláta , nože, linoryty i škrabky na misky. Zakázková výroba i dárkové sady řezbářských nástrojů.


Všechna dláta a nože pocházejí z naší dílny, vítejte u nás! Sortiment našeho eshopu je specializován na řezbářství a to především na řezbářská dláta , řezbářské nože a příslušenství. Nabízím řezbářský držák pro řezbáře. Držák je polohovatelný unašeč je otočný kolem osy, řezbu tak můžete dobře opracovat ze všech stran.


Mám i menší řezbářská dláta. Lehká dlátka ostrá jako břitva jsou vykovaná ze dvou vrstev „bílé papírové oceli“, používaná v Japonsku k výrobě masek, reliéfů a dřevořezů. Tloušťka břitu cca mm, délka mm, celková délka 2mm v dřevěněné krabičce. Jsou zakalená a popuštěná na tvrdost HRC a následně nabroušená do finálního ostří (připraveno na řezbu). Volné ruční kování dává.


Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné nástroje atd. K tomu jsou potřeba ostré nástroje.


Ať už ale vyřezáváme cokoliv, s dláty s tupým ostřím moc slávy nenaděláme. Tupé dláto dřevo spíše vytrhává.

A pracovat s ním je jak boží umučení, a to včetně možných krvavých poranění. Pořiďte si kvalitní dláto od AHProfi. Exclusive řada Úvod - Řezbáři - Řezbářská dláta Exclusive řada Větší dláta v profesionálním stylu pro univerzální použití (od menších po rozsáhlé projekty) označovaná jako výrobní řada 55. Rezbarske dlata (25), Rezbarske dlata (500), Rezbarske dlata (500), rezbarske dlata (10), Zvonce liatovce. Prodám nikdy nepoužitá dláta , (jedno půlkulaté je již prodané) ještě s ochranou impregnací na kovových částech.


Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Dom a záhrada - Dlata bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sada šesti řezbářských dlát vyrobených z uhlíkové oceli, s rukojetí z kvalitního tvrdého dřeva, se vyrábí ve dvojím provedení lišícím se tvarem rukojeti. Dláta řezbářská sada kusů, Dřevoobráběcí stroje, Detail inzerátu. Registrovat Zapomenuté heslo.


Speciální dutá dláta s černěnou čepelí. Kovaná čepel je vyrobena z tradiční Cr-Mn oceli tepelně zpracované na HRC. Dláta jsou dodávána s chráničem ostří se závěsem.


Celková délka dláta cca 2mm. Vybírejte si Dláta podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky