pondělí 22. února 2016

Hydraulický lis na ovoce bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Lis ovoce bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Drtič je 1x použitý, lis 3x použitý. Inzerát byl odebran z oblíbených. Je možné zařídit naložení lisu. Lis je s hydraulickou panenkou 2t umístěnou ve spodu koše. Veškeré parametry najdete na naradinazahradu.


V případě zájmu o koupi volejte prosím na uvedené telefonní číslo. Pracovní deska se dá nastavit na pozic. Prodám nový hydraulický lis na 20tun.

Včetně nařezaného dřeva - mprken o délce cm. Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky.


Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků. Stroje - Hydraulicky lis bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení. Ostatní - Hydraulicky lis bazar. Hydraulický lis na ovoce 50L NOVÝ Lis masivní konstrukce s panenkou 5t umístěnou navrch koše.


Jednoduchá konstrukce pro maximální objem a výkon, ale zároveň s příznivou cenou. Pro přestavění kroku při lisování je dodáván bukový špalek, který se umisťuje pod hydraulickou panenku. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce.


Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení.

Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty. Možnost dokoupit zvedák a textilní vložku do koše. Jelikož se jedná o nadměrný předmět, je možný pouze osobní odběr.


Jeho výhodou je vynikající manipulace. Přístřešek se nechá jednoduše zakrýt proti povětrnostním vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky