úterý 9. února 2016

Šití na stroji pro začátečníky

Začnětě s šitím na stroji ještě dnes. Zde je pár rychlých tipů pro úplné začátečníky ! Jak šít na stroji je problém mnoha začátečníků. Vše o šicím stroji BáraDáša_ šijte s námi. Toto video s podtitulem šití pro začátečníky.


Seznámení se šicím strojem, základní možnosti regulace, nastavení.

Návod na jednoduchou rychlou obyčejnou kulatou čepičku z úpletu. Vhodný i pro úplné začátečníky , vhodné pro ty, kteří si chtějí zkusit první šití úpletu. Na webu naleznete více než 4blogových článků, skoro 1návodů zdarma, přes článků s radami a tipy ohledně šití pro úplné začátečníky i pokročilé švadlenky.


A v našem e-shopu na vás čeká přes střihů s podrobnými návody na dokonalé šití. Jak ušít tepláky s kulatým sedem na běžném šicím stroji. Jak všít hezky zip do polštáře. Střihy na šití jsou vytvořené v profesionálním konstrukčním programu a jsou v mnoha velikostech. Střihy v této kategorii jsou vhodné pro začátečníky , kteří ale již umí šít nejen na pevných (nepružných) látkách – tkaninách, ale také na pleteninách (úplety, teplákovina apod.).


Součástí všech střihů jsou podrobné foto návody, jak ušít dětské, pánské nebo dámské oblečení krok za krokem.

V této sekci najdete střihy a návody, které jsou určené i. Na dnešek jsem pro vás nachystala úplně jednoduché šití , které je vhodné i pro úplné začátečníky. Můj stroj umí šířku stehu až mm, takže tu jsem si nastavila já. Pokud se vám mé detailní návody na šití líbí, projděte si také nabídku mých autorských střihů, které pro vás vyrobila.


Na každém stroji je to malinko jiné. Super publikace pro úplné začátečníky v šití na šicím stroji. Jednotlivé kapitoly vás provedou krok po kroku s úplnými základy šití od samotných druhů stehů, lemování, začišťování, našívání zipu až k šití halenky, přehozu, sukně nebo jiných drobností pro radost. Kurz Moderní šití pro začátečníky nás zavede do kouzelného světa šitých hraček pro děti, ušijeme krásné panenky za pomocí barev nebo razítek na textil, různé druhy zvířátek i hračky pro domácí mazlíčky. Dobré odpoledne, dámy, ráda bych Vás požádala o radu.


Mám Singer 14SH75 koupený v Lidlu. Naše milé čtenářky, hned na začátku pro vás máme dobrou zprávu – podařilo se nám ve spolupráci se značkou Garudan pro vás připravit soutěž o moc pěknou cenu. Značku Garudan jste jistě v oblasti šití již zaregistrovaly.


Není to na trhu žádný nováček. Kurzy šití pro začátečníky. Zvažujete se přihlásit na náš kurz šití , ale nevíte, co vás tam čeká? Vítejte na stránkách Prošikulky.


Najdete tu spoustu návodů na šití , ale také pletení, háčkování a další DIY. V mém e-shopu můžete zakoupit originální oděvní střihy. Je mi velkou radostí, že nás nadšenkyň přibývá a zároveň přibývá těch, které se strojem nemají vůbec žádnou zkušenosti třeba ze školy nebo z domova.

Pro vás jsem připravila video do úplného začátku, povíme si, jak navléct nitě, co a jak lze na stroji regulovat a jak poštelovat steh k dokonalosti. Máte nový stroj a nevyznáte se v něm? Pak se mrkněte na tohle. Letní vedra naplno uhodila a možná vám přijde vhod střih a návod pro úplné začátečníky , jak na obyčejném stroji ušít jednoduché pohodlné letní kraťasy. Tomu, kdo sám aktivně nešije, možná připadá umění šití na stroji jako nenaučitelná věda.


Prozkoumejte nástěnku „ šití “ uživatele stanasvob na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Šití , Návody na šití a Šití pro začátečníky. To znamená, že má nejrůznější páčky, kolečka, knoflíky a posuvné jezdce. Sami si tak v průběhu šití volíte typ stehu a další nastavení.


Mechanické šicí stroje jsou ideální na občasné a domácí šití , pro začátečníky a nenáročné uživatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky