středa 17. února 2016

Na pekarce

Venkovní zahrádka je zastřešená deštníky a markýzami, tak je možno posedět i za chmurného počasí, kde se nachází i venkovní výčep na kterém se čepují různé značky točených piv a byla zde nainstalována tanková technologie, takže si naši hosté mohou pochutnat na výborném tankovém Pilsner Urquell v restauraci i na zahrádce. Udělejte radost svým nejbližším. REZERVACE MÍST V RESTAURACI. Srnčí svíčková na smetaně s brusinkami, domácí. Vážení zákazníci, od 16.


Na Pekarce has a superb local pub atmosphere serving fantastic local dishes from a very busy kitchen.

Great selection of Czech beers on offer with friendly and knowledgeable wait staff who are happy to accommodate visitors and recommend classic Czech dishes. Prague Tourism Prague Hotels Prague Bed and Breakfast Prague Vacation Rentals Prague Vacation Packages Fl. Jděte na jistotu a přečtěte si aktuální polední menu restaurace Na Pekařce. Provozovatelé pro své návštěvníky připravili několik příjemných změn. Součástí venkovní zahrády je altán vhodný pro uzavřené skupiny s možností samostatného grilování, nebo na přání s kuchařem.


Křtění restaurace, na. Dále jsme pro vás připravili zahradní altán pro osob, speciality na grilu a pestrá nabídka poledních jídel. Restaurace leží v poklidné čtvrti a zaparkovat v okolí je možné vždy.

Samozřejmostí je i příjemný personál. Po odeslání Vás budeme tentýž den kontaktovat. V současné době se množí neuplatněné, nezrušené rezervace. Buy Regaine Delivered To Your Doorstep - Fast, and Hassle Free!


Discreet Non-Branded Packaging. Order Online Now With Free Delivery. Viruses - While Stocks Last! At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Pivo OK ale znám lepší místa kam zajit na Plzeň. Jidlo klasické hospodské bez jakékoliv nadstavby, obsluha relativně často nepříjemná. Opravdu rozsáhlý jídelní lístek nabízí českou klasiku, ale překvapí i lahůdkami laděnými italsky či do zdravého životního stylu. Potěší i pivo z tanku či dětský koutek.


Restaurant Na Pekařce in the Praze is looking forward to your visit. Boxy a veškeré obaly na jídlo, budou v době nouzového provozu ZDARMA! VÍKENDU od 10:- 16:3 poskytujeme možnost vzít si jídla s sebou do krabiček u nás v restauraci, nebo si je objednat telefonicky a my vám je dovezeme (od 5ti jídel) do okruhu 2km bezplatně. Známé pro: Rozsáhlý dětský koutek. Na stránce Denní menu Vám budeme denně nabízet omezený sortiment jídel, u piva to bude pouze krušovická tanková desítka.


Těšíme se na případné ohlasy a budeme se.

Na začátku dubna jsme vyrazili s partou za kamarádem na Moravu. Rádi vás přivítáme v naší nově zrekonstruované restauraci Na Pekařce v Praze. Bydleli jsme na farmě, která se specializovala na chov skotu a tak na jídelníčku farmářské restaurace byl i všemi vychvalovaný „tatarák“ s hromadou topinek. Obvykle syrové hovězí v meníčku nevyhled.


Aktuální i úplný výpis firmy Na Pekařce s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Máme druhy piva, z toho je tankové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky