čtvrtek 1. srpna 2019

Westernové deky pod sedlo

Free Shipping Available. Westernová deka pod sedlo je silná deka. Jejím účelem je tvořit tlumící vrstvu mezi westernovým sedlem a koňským hřbetem.


Jejich hlavním úkolem je rozkládání váhy sedla i jezdce. Tlumí nárazy a zabraňují odření hřbetu.

Deky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Vrchní látka připomíná semiš, spodní vrstva je zase prodyšná a rychleschnoucí. Deka je doplněna speciálními. U nás naleznete deky pod westernové sedlo z děrovaného neoprenu, westernové deky z filcu nebo westernové deky podšité beránkem. Součástí naší nabídky je také bareback, který slouží k jízdě bez sedla.


Nabízíme klasický i dětský bareback. Podsedlová deka pod westernové sedlo. Vrchní materiál hrubě tkaný, spodní materiál umělý beránek.

Nelze prát v automatické pračce. Vyberte si z naší široké nabídky rozmanitých střihů, materiálů, vzorů a barev. Specifické jsou deky pod westernová sedla - jsou mnohem větší a zpravidla i silnější, aby lépe rozložili váhu těžkého westernového sedla, které samo o sobě nemá žádné tlumící polštáře. Krásné, pohodlné, včetně podbřišniku podsedlove deky a pravého beránka na posedlí.


Prodej z důvodu přesvalení koně Komplet cena tis. AKTON Gelová podložka pod westernové sedlo. Perfektně tlumí nárazy do koňského hřbetu a vyvažuje nedokonalosti sedla. Anatomicky tvarovaná deka pod sedlo s ručně tkaných smíšených vláken. Výplň deky CSF materiál, tlumící nárazy.


Kč Jezdecké potřeby DUL. Podložky pod sedlo westernové. Pánske rajtky Pikeur Liostro, veľ. Ahoj, co sedláte pod vojenské sedlo ? Moje anglické podsedlovky jsou beznadějně krátké.


Dříve se tam dávaly složené deky , znamená to, ze mohu použit tř. V našem internetovém obchodu Hidalgo-shop. Nová prodejna v Brně S radostí a plní energie bychom vás rádi informovali, že v týdnu od 1.

Liší se nejen designem – důležitá je i jejich tloušťka a materiál. Vynikající podsedlovka pod všestranné sedlo ve dvou variantách provedení a to spodní část. Rozměr deky 1x cm. Kvalitní ruční práce z odolné kůže, na dřevěné kostře.


Prodám westernové sedlo sedláře Hauslera. Vysoce kvalitní, anantomicky tvarovaná deka pod westernové sedlo s pěnovou výplní, která absorbuje nárazy a rozkládá tlak. Umělý beránek, ketrým je tato deka podložena je extra silný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky