pondělí 12. srpna 2019

Pečetní vosk brno

Pečetidla, vosk , motouz ceny s DPH. Nabízíme velmi kvalitní pečetidla s dřevěnou rukojetí nebo s kroužkem na klíče. Kapesní - s kroužkem na klíče.


Průměr mm, cena včetně gravírování - 64- Kč. Vosk je vhodný na pozvánky, přáníčka a oznámení. Razidlo, kterým se pečeti dodává její grafická podoba, se označuje jako pečetidlo nebo pečetní typář. Původní pečetní vosk byl včelí s různými příměsemi, od 17. Dárkové sady sestavíme ze zboží dle Vašeho výběru: pečetidlo, vosk , zapalovač, miska na vosk.


Pečetní vosky, razítka a pečetidla od firmy Manuscript. Váha jedné tyčinky vosku je g. Klasický pečetní vosk v tyčince, červená barva, hmotnost cca 50g. Pokud nevíte jak s pečetním voskem nakládat, budiž Vám nápomocen náš návod na výrobu pečeti. Pánské pečetní prsteny také sloužily k inicializaci dopisů a listin.


Pokud měl dopis pečeť, nikdo nepovolaný ho nemohl otevřít a podle pečeti příjemce poznal odesilatele. Dopisy tak mohli psát i na cestách. Pokud s sebou nechcete pořád nosit pečetní vosk , pečetní prsten se znakem vašeho erbu je zbytečný. Pouze na objednávku - doba dodání 4-týdnů. Pokud byste chtěli vzor ozvláštnit, použijte prášek.


Pružný pečetní vosk na pečetění, balení kusy. Pomocí jedné voskové tyčinky můžete vytvořit až pečetí. Vosky jsou vhodné na pozvánky, přáníčka a oznámení. Nad plamenem svíčky nechejte vosk roztopit (neměl by bublat). Poté z blízka nalejte na povrch.


Ihned přiložte pomalu pečetidlo na horký vosk. Odstraňte po zatuhnutí vosku (cca minuta). Kč bez DPH (tj. 3Kč včetně DPH). Líbí se mi, že v obchodě mají velký výběr kruhů na lapače i velký výběr peříček.


Balení obsahuje tyčink. Ráda bych si koupila s tímto zbožím i jiné - např. Barva pečetí může být různá, od přírodních přes červenou, zelenou po černou. Barva závisí na použitém přídavku do pečetního vosku. Možno objednat jednotlivě po kusech (g) nebo i po celých balení (x g).


S každou tyčinkou je možné orazit - otisků v závislosti na množství naneseného vosku. Aladine pružný pečetní vosk - červený ks. Dovozce výtvarných potřeb a. Velikost: x x cm.


Tyto otisky jsou z hlíny a hlína byla při výrobě pečetí užívána až do stol. Barvy pečetí bývaly různé, od zelené až po černou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky