úterý 20. srpna 2019

Opravy praček plzeň

Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Plzeňský kraj - Najisto. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Servis a opravy mikrovlnných trub. Autorizovaný krajský servis značky AMICA, Panasonic. Jsme autorizovaný servis praček LG. V případě poruchy, rozbité pračky a dalších elektrospotřebičů nás neváhejte kontaktovat. Apt servis - Jaromír Šašek - opravy a prodej praček.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.


Pračky, myčky, sušičky, sporáky, mikrovlnky, vestavěné spotřebiče, chladničky, mrazničky, ohřívače vody, přímotopy, akumulační kamna. Prodej automatických praček a domácí bílé techniky. Reference ostatních uživatelů vám pomohou vybrat si opraváře praček z Plzně, který bude splňovat všechny vaše představy. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Při banálnějších a levných opravách spotřebič opravíme a dopravíme zpět zákazníkovi.


Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Při zjištění vážnější opravy informujeme zákazníka o stavu spotřebiče a po odsouhlasení ceny opravy postupujeme dle pokynů zákazníka. Zajišťujeme opravy praček a sušiček včetně demontáže, samotné opravy , zajištění náhradních dílů, zpětné montáže, zapojení a vyzkoušení přímo u zákazníka.


Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás. Pračky opravujeme v Praze už let.


Opravujeme pračky všech značek. Přijedeme na opravu porouchaných praček až k Vám domů, aniž byste je museli přepravovat k nám do provozovny. Celý servis provedeme přímo u Vás. Rychlost, kvalita, spolehlivost, příznivé ceny. Spokojený zákazník je pro nás důležitý.


Hledáte zkušeného opraváře praček a myček? Obraťte se na Aleše Krauskopfa z Dobré Vody u Českých Budějovic. Zajišťujeme servis a opravy praček a myček Fagor, Candy, Hoover, De Dietrich a Karma. Inzerát již není platný. Nabízíme spolehlivý servis za dobré ceny.


Již 25let zajištuji opravy automatických praček , myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí. Potřebujete poradit s výběrem myčky nádobí do své kuchyně? Pak se neváhejte obrátit na Františka Lupače z Hodonína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky