středa 21. srpna 2019

Naražeč bajonet

Chlazení na pivo s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. V žádném případě neslouží jako univerzální naražeč. Vybíráme naražeč na pivo.


Proto je důležité vybrat správnou narážecí hlavu podle piva. KEG sudy českých pivovarů nejsou stejné.

Narážeč Korb neboli Bajonet s nerezovým trnem a mosazným tělem. Narážeč Flach neboli Plochý či Žehlička s nerezovým trnem a mosazn. Naražeč BAJONET MicroMatic.


Použití pro pivovary: Benešov- Ferdinan Broumov-Opat, České Budějovice - Budvar-Pardál, Havlíčkův Brod-Rebel-Votrok, Hlinsko-Rychtář, Klášter Hradiště nad Jizerou-Klášter, Kutná Hora-Dačický Heineken), Louny-Louny (Heineken), Malý Rohozec-Skalák-Podskalák-SkaláCZECH, Náchod-Primátor, Nošovice-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel, Nová. Nejpouživanější naražeč je bajonet , např. Gambrinus, Plzeňský Prazdroj a Budvar, dále pak naražeč plochý pro Staropramen, Holba, a. Nejčastěji používaný naražeč pro pivo Plzeňský Prazdroj, Gambrinus a další.


Kvalitní naražeč českého výrobce.

This banner text can have markup. Original Vietnam War Edged Weapons. Shop by Featured Refinements. Skladem - prodejna Brno, ihned k odběru. LINDR nabízí jednoduchý a velmi oblíbený naražeč bajonet.


Má mosazné tělo a nerezový trn. Vhodný pro domácí použití. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Proof Of Age Will Be Required When Ordering. We Can Send Direct To Your Address.


These Are For Serious Collectors Only Bayonets Wanted To Purchase. All Prices Plus Delivery If You Are Not Collecting From My Shop. Narážecí hlava na sud KEG - bajonet či korb, (typ S), od předního evropského výrobce MICROMATIC. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.


Vážení zákazníci, e-shop je z důvodu aktuální situace ohledně koronaviru uzavřen. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Narážeč na pivní sudy – Bajonet , pokud by jste nenalezli Váš preferovaný pivovar, napište nám a my zjistíme jaký narážeč potřebujete.


Některé povovary které používají sudy pro tento narážeč: Běleč nad Orlicí, Benešov, Blučina minipivovar, Broumov, České Budějovice – Budvar, České.

Při sanitaci nezapomeňte na výčepní kohout a naražeč. Je potřeba je rozbrat, namočit do sanitačního roztoku a důkladně vyčistit a odstranit všechny usazeniny. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Výčepní zařízení) Hodnocení produktu: (recenzí). Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Bez pípy by nebylo piva. Tedy, nebylo by nám umožněno tento lahodný zlatavý mok stáčet do sklenic. Aby se pro Vás stáčení stalo opravdu příjemným zážitkem, pořiďte si kvalitní pípu.


V hospodách a restauracích znamená slovo Pípa místo, kde dostanete správně. Kromě výčepních zařízení, hadic, spojek, kompresorů a ventilů vám také společnost nabízí profesionální naražeče, bez kterých si pivo nenačepujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky