úterý 13. srpna 2019

Vzorník fasádních barev cemix

Ve vzorníku jsou použity fyzické barvy, nanášené technikou stříkání na podkladní vrstvu, která je při kompletaci ručně vlepována do konstrukce vzorníku. Stačí vložit fotografii vašeho domu a můžete dát prostor vaší fantazii. Váši představu stačí zaslat obchodně-technickému poradci a obdržíte další informace k realizaci vašich představ. Nejde tedy o běžný typ vzorníku ,. K vytvoření vizualizace. Pomůžeme vám vybrat vhodný materiál pro vaši stavbu, čerpat dotace na zateplení z programu Zelená úsporám i najít.


Barvu vyberete tažením myši po barevné škále. Systém vyhledá ve vzorníku její nejbližší možný odstín. Hledaná barva se vyznačí červeně. Vzorník fasádní barvy, barvy na fasády. Fasádní barvy jsou barvy do exteriéru na povrchy zdí, panelů, soklů a pod.


Nejpoužívanější jsou akrylátové fasádní barvy vyznačující se slušnou odolností vůči povětrnosti. Prohlédněte si vzorníky našich produktů. Kolekci završuje bílých tónů a mozaikových omítek.


S hotovým dílem se pak mohou uživatelé pochlubit přátelům na sociálních sítích. Vhodná pro povrchové úpravy omítek v sanačních systémech Cemix. Motto nového vzorníku je inspirováno přírodou: Duhově krásný. Zapůjčíme vzorník barev , úkážeme zrnitosti.


K dispozici je pestrá paleta barevných odstínů ze vzorníku Cemix. Cemix představuje nový vzorník 12. Vyhledávač a převodník barev. Jeho smyslem je především možnost získání vždy přesně stejného odstínu barvy.


Palety barev pro AutoCAD a grafické programy. Označení RAL je zkratkou. Designer David Plouhar. Omítka obecně nazývaná také jako Marmolit.


Ve vzornících vyobrazené odstíny barev jsou pouze orientační (barevnost na vašem monitoru se mění v závislosti na jeho nastavení a vnějším osvětlení). Pro lepší představu barevnosti ve skutečnosti, navštivte stavebniny nebo naše zákaznické centrum a prohlédněte si vzorkovnici. Konečně online aplikace, kde můžete sami experimentovat a zkoušet jakou barvu by měl mít váš dům! Chcete vyzkoušet všechny kombinace barev fasády.


Interiérové barvy tónujeme na počkání v množství dle Vaší výměry. Níže si můžete prohlédnout vzorníky Caparol. Mějte prosím na paměti, že. Přehledné řazení a značení barev.


Celkem ve vzorníku zákazníci naleznou 3barevných odstínů, řazených v 9. Výběr fasádní barvy ve smyslu jejího odstínu a zrnitosti se řídí základními vlastnostmi barev a povrchů. Obecně známá hlediska jako „tmavší barva přitahuje teplo“ a „bílou nic nezkazíte“ jsou platná i při výběru barev fasádních. Líbí-li se vám černá anebo tmavě červená, pak musíte počítat s tím, že. Podle požadavků kladených na vlastnosti vrchního nátěru je možno vybírat z následujících barev : Akrylátová fasádní barva-vhodná na všechny běžné vrchní omítky a minerální podklady.


Je omyvatelná, a proto se. Pokud vybíráte odstín na fasádu, nebo do interiéru využijte vzorníků fasádních i interierových barev KEIM. Odstíny a vybraný vzorník fasádní barvy lze namíchat podle představ. Tyto cookies (formou textových souborů) jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a nelze je vypnout. Uchovávají informace o preferenci jazyka, sekci přihlášení, ochrany vašich dat.


Tyto cookies si můžete deaktivovat v nastavení vašeho prohlížeče, ale bez nich může webová stránka nabízet pouze omezený rozsah služeb a informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky