čtvrtek 22. srpna 2019

Výčepní pistole postmix

Obslužte zákazníka velmi rychle! Nejpopulárnější světový výdejník do baru je kompaktní a multifunkční. Postmix je speciální přístroj, sloužící k výrobě limoná džusů či jiných nápojů pomocí koncentrovaného sirupu a čerstvě připravené sody. Tyto univerzální barové pistole mohou být nastaveny na nejrůznější kombinace sycených i nesycených nápojů. Jsou k dipozici v různých typech a barevných provedených, aby ladily s vašimi podnikovými barvami.


Jedná se o elegantní koncové zařízení pro postmix.

Postmix se napojí na vodu a zdroj nápojového koncentrátu, při stisknutí elektronického čidla smísí komponenty v zadaném poměru. Výsledkem je hotový vychlazený nápoj čepovaný z výčepní hlavice. Součástí jsou 2m hadice a 2m izolace. Barové pistole mají robustní nerez ocelové ohebné hadice. Post Mix Loop - Samoobslužný dávkovač s neomezeným doplňováním Šikovný a kompaktní dávkovač typu post-mix s velmi pohodlným a neomezeným doplňováním.


Jeho hlavními rysy jsou: integrovaný karbonátor, čerpadlo a velký výkon při podávání nápojů. Kvalitní výčepní zařízení od českého výrobce Lindr jsou zárukou dlouhé životnosti, spolehlivosti a perfektně vychlazeného piva. V naší nabídce naleznete výčepní zařízení v mnoha různých variantách a také ve výhodných výčepních sestavách, kde naleznete vše potřebné pro naražení sudu a natočení piva.


Stojan Pistole PREMIX 1li Ruční dávkovací pípa ve formě pistole.

Nápoj lze připojit otvorem v desce stolu - průchodka je součástí balení. Nápojová hadice umožňuje volnost pohybu při točení nápoje. In order to make the right choice it is vital that you understand all of the options available. Naše firma nabízí prodej a zapůjčení výčepní techniky (vířiče, postmixy).


V případě zapůjčení se zdarma postaráme o veškerý transport a servis. Wunder-Bar set the Gold Standard for soft drink dispensing with the World’s first product carbonated and non-carbonated hydraulic post mix bar dispenser. This versatile bar gun can be configured for most combinations of carbonated and non-carbonated and even non-carbonated premixed products. Fima JASO-DISTRIBUTOR je již po dlouhá léta Vašim pomocníkem při Vašich rodinných oslavách, letních grilováních a různých společenských akcích.


Choose from a variety of post. Nabízíme k zapůjčení nebo i zakoupení výčepy, kompresory a další doplňky výčepní techniky. Rezervovat výčepní zařízení si můžete na tel. Koh-Lindr převlečná matice páky zlatá. Na objednání 5Kč Lindr - převlečná matice páky zlatá.


Výčepní kohout BAROKO zlato. Profesionální, certifikované stolní přístroje typu post-mix se suchým chlazením umožňují výrobu sodovky a ochucených limonád ze sirupů. Chladiče mají robustní konstrukci a můžete je snadno ovládat mechanicky nebo dotykovým panelem. Post-mix Verma je určen k výrobě čtyř druhů limonád a sodové vody.


Tepelným výměníkem chladu je hliníkový blok, ve kterém je zalit saturátor, nerezový výparník a nápojové vlnovce.

Kombinovaná elektromagnetická výčepní hlava je vybavena dávkovačem a počítadlem dávek. Vstupní připojení ve dně zařízení. Hodí se k výrobě stolních vod a limonád sycených oxidem uhličitým ( postmix ). Využívá se pro balení a konzervování potravin v tzv. Je nezbytný pro svařování v ochranné atmosféře. Americké výčepní kohouty USGB na pivo určené pro speciální aplikace.


Jejich plastové tělo zároveň umožňuje stáčení vína a sodové vody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plnička PET je systém na rychlé, nepěnivé stáčení piva a jiných pěnivých nápojů ze sudů do PET lahví.


Tutorial on how to brix a wunderbar soda gun. Wunderbar dispenser, arcades, multicade raspberry pi, commercial coffee vending maching, video games - Duration: 2:29. The Adventures of Patrick And.


VARIA-PLUS - výčepní kohouty, narážecí hlavice, redukční ventily COi N odkapnice s ostřikem i ostřiku, hadice na nápoje a pythony, rychlospojky J. Check out all of our reliable, quality COgas products for your pub or restaurant.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky