středa 14. srpna 2019

Ibc kontejnery na vodu

Poměrně velká variabilita příslušenství umožňuje jeho použití za různých provozních podmínek, např. Nádrž byla profesionálně vypláchnutá - k využití na zadržování dešťové vody na zahradě. Máme jich pro vás spoustu skladem za skvělé ceny. Tyto kontejnery jsou nevhodné pro farmaceutický a. Víka s odvzdušňovacím ventilem zajišťují odvod přebytečného množství par, které se uvolňují při přepravě a skladování kapalných látek.


V širokém výběru různých objemů jistě.

IBC kontejnery Classic. Pro takové použití doporučujeme, aby uživatel použil kontejner nový nebo kontejner, který nebyl používán pro skladování nebezpečných látek. Antistatické provední určené na hořlaviny I. Třídy (benzíny) Díky EX provední můžete většinu kapalných látek, vody nebo potravin skladovat v nebezpečném výbušném EX prostředí.


Jedná se o nejpoužívanější obal pro střední objemy kapalných látek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podle požadavku zákazníka může být tlaková zkouška certifikována pečetí ECS.

Velmi nízká pořizovací cena IBC. Jaká je obsluha a životnost? Kupovali jste nový či použitý? V případě použitého, jak jste čistili od předchozích chemikálií?


Kam s odpadní kontaminovanou kapalinou po čištění? Je lepší investovat do nového? Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Ta se vám bude ve stále častějších obdobích sucha náramně hodit. Vhodná na zahradu, na dešťovou vodu i pro. Vhodné pro nebezpečné chemické látky a kyseliny, odolné vůči UV záření.


Jestliže několik týdnů neprší, jsme nuceni zavlažovat svépomocí, jinak bychom o všechnu úrodu i zelný trávník mohli přijít. Ve srovnání s klasickými sudy 2l nabízí maximální využití obestavěného prostoru, snadnější manipulaci i stohování. Představují pro Vás způsob, jak uspořit místo, čas a peníze. Mezi zahrádkáři jsou v poslední době doslova hitem tzv.


Tisícilitrové plastové nádoby v pozinkované kleci využívají zahrádkáři nejčastěji jako nádrže pro závlahovou vodu. Cena nových kontejnerů je poměrně vysoká, je však možné sehnat i podstatně levnější použité kontejnery. Mostecké ekocentrum upozorňuje zahrádkáře na nebezpečí.


Klapkový výpustný ventil zaručuje bezpečný a přesný odběr kapalin různé viskozity.

Nažloutlá vnitřní nádoba, částečně zrezlá konstrukce - vhodné pro zahrádkáře na užitkovou vodu. Velké horní hrdlo 230mm - vhodné pro použití čerpadla. Nádrž není výrobena v Číně - vyrobeno v EU.


Velkokapacitní kontejner IBC. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky