pondělí 5. srpna 2019

Lamelové dveře sapeli

Naše lamelové dveře ale na rozdíl od těch levných plastových z dovozu vynikají hladkým mechanismem otevírání, proto manipulaci s nimi hladce zvládne i malé dítě. Jde o kombinaci posuvného a otočného pohybu. Nabízíme je v několika provedeních – harmonikové, skládací a skládací na stěnu Compack. Rozdíl spočívá v tom, jak se skládají jednotlivé lamely a kam.


Druhou stránkou věci je praktičnost tohoto způsobu otevírání.

Lamelové dveře jsou nejen zajímavé pro svůj nevšední design, kterým oživíte vzhled Vašeho interiéru. Oproti klasickým otočným dveřím, potřebujete pouze poloviční prostor na otevření. Velmi vhodným řešením, je také použít lamelové dveře třeba do. Sapeli lamelové dveře Potřebujete uzavřít stavební otvor, ale nemáte v místnosti dost prostoru pro otevření klasických dveří?


Pak využijte nabídky lamelových dveří, které skvěle vypadají a mají velice malé nároky na prostor. Nevýhodou ovšem je, že takové dveře pak „zabírají“ místo na stěně, kam pak nelze například umístit žádný obraz apod. Současná řešení jsou nejen.

Skládací dveře řeší problém s místem. Interiérové dveře , které zdobí každou vaši místnost doma a jsou vašimi každodenními pomocníky. Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript. Stále najdete vše podstatné, ale pro lepší funkci doporučujeme JavaScript zapnout.


V Sapeli pracujeme online a bezpečne aj v čase koronavírusu Zobraziť upozornenie Skryť upozornenia Máte chvíľku čas? Riešite alebo uvažujete o rekonštrukcii bytu, výmene, nákupu dverí alebo potrebujete poradiť? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží. Aby toho nebylo málo, jsou různé způsoby určení smyslu otevírání dveří pro otočné, lamelové a posuvné dveře. Pro přehlednost a Vaší jednodužší orientaci, proto upřesňujeme: Určení smyslu otevírání dveří Otočné dveře.


Vybírat můžete dveře a zárubně všech druhů otevírání - otočné, kyvné, posuvné, lamelové i posuvně-kyvné. Posuvné dveře na stěnu. Nabídka přírodních dekorů, barev a funkčnosti jistě uspokojí každého zákazníka.

Dveře mohou nést i speciální vlastnosti jako protipožární, protihlukové, dveře do vlhka a mokra či mechanicky odolné. Bezpečnost, klid a pocit jistoty, to vše získáte s kvalitními vstupními dveřmi do bytu. Sapeli interiérové dveře vynikají moderním designem, poctivým zpracováním a zárukou kvality. Vyberte si svého favorita a my už se o vše ostatní postaráme.


Dveře všech cenových kategorií a druhů jsou určeny pro všechny skupiny zákazníků, uspokojí snad každý Váš požadavek o představě příjemného bydlení. Dřevěná lamelová dvířka a dřevěné lamelové dveře od firmy Marušík Holz s. Doporučené rozměry stavebních otvorů a veškeré rozměry obložkových a rámových zárubní Sapeli do prázdného stavebního otvoru. Uvedené rozměry platí pro průchozí zárubně, pro zárubně pro dveře otočné - s polodrážkou a bez polodrážky, posuvné na stěnu, lamelové , kyvné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky