čtvrtek 29. srpna 2019

Dukanova dieta recepty 1 fáze

Dukanova dieta až k Vám domů Ukázkový jídelníček – 1. První fáze Dukanovy diety je nejnáročnější, protože jsou povolené pouze bílkoviny a ovesné otruby. Přinášíme vám snadné recepty na domácí pečivo bez lepku. Pokud máte v úmyslu zhubnout kg, trvá fáze pět dní a pokud více než kg, vytrvejte alespoň sedm dní. Nikdy však nepřekračujte deset dní.


Bylinková majonéza z parafínového oleje.

Hladovění, zakázané potraviny a sebeobětování. Každá mince má však dvě strany! Káva, čaj (můžeme sladit umělým sladidlem) Svačina Nízkotučná šunka (do tuku) Oběd 1. Hovězí vývar s nudlemi z vaječné omelety 2. Jsme velmi rádi, že nám posíláte stále nové recepty pro Dukanovu dietu.


Všechny ingredience smícháme v misce. Do malé silikonové formy na srnčí hřbet nalijeme těsto, můžeme posypat ještě lněnými semínky, kmínem nebo něčím podle vaší chuti a pečeme v předehřáté troubě minut na 180°C. Délka první fáze závisí na hmotnosti, které se chcete zbavit - podrobností čtete zde.


Dĺžka prvej fázy závisí od hmotnosti, ktorej sa chce človek zbaviť.

Odporúčané množstvo v 1. Konzumovať viac ako lyžice v prvých dvoch fázach diéty je síce zdravé, ale kalorické, takže pozor na množstvá ! Francúzsky lekár Pierre Dukan odporúča jesť jedine mleté ovsené otruby v strednej veľkosti (bis), krát preosiate. V prvních dvou fázích se mohou jíst povolené potraviny dle libosti. Fáze Dukanovy diety Útočná fáze. Pokud se nyní vrátíte ke svým původním stravovacím návykům, velmi rychle naberete kilogramy zpět. V této fázi se konzumují jen bílkoviny a trvá.


Proto je tato fáze velmi důležitá. Její délka závisí na tom, o kolik kilogramů jste zhubli. Za každý kilogram deset dní, tj. Tato dávka by měla být povinná k jídlu od začátku fáze IV.


Dieta musí obsahovat co nejméně soli. Autor ve své knize předkládá zajímavé tipy, recepty a jídelníčky, v nichž nezapomíná ani na chuťové buňky. V prechodnej fáze sa začínajú striedať dni z predchádzajúcej fázy, teda dni s bielkovinami a dni so zeleninou. Každý deň treba zjesť lyžičky ovsených otrúb.


Táto fáza sa drží dovtedy, pokým nedosiahnete vysnívanú postavu, teda neschudnete potrebné množstvo kíl. Potraviny se dají libovolně kombinovat, takže si v podstatě můžete sestavit jídelníček, sestávající se z 4-porcí denně, úplně sami. Co na Dukanovu dietu říkají uživatelé?


Samozrejme, že je dôležité dodržiavať aj ostatné pravidlá Dukanovej diéty na chudnutie.

Fáza – povolené potraviny V tejto fáze Dukanovej diéty, je povolené jesť najmä bielkoviny, resp. Zkrotit své chutě, hlídat si každou potravinu, dodržovat pravidla, hledat vhodné recepty a podobně #128512; Ale musím říct, že se to nakonec vyplatilo :)) Nyní ještě sháním nějaké zajímavé recepty , protože už mi trocha dochází inspirace #128578; Nemá někdo z vás nějaké zajímavé tipy? Kontakt Prosím adresovať maily len v nutnom prípade, nakoľko dostávam stovky mailov denne a nestíham na všetky odpovedať.


Vaše otázky adresujte prosím na facebook a diskusné fórum, ktoré pravidelne navštevujem. Viete, čím si môžete spestriť Dukanovu diétu už od 1. V našom eshope nájdete francúzske výrobky značky Dukan, ktoré vám nielen pomôžu schudnúť, ale vám aj spestria diétu. Akorát ona to vůbec nepotřebuje.


Podívejte se na více informací o Dukanově dietě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky