středa 28. srpna 2019

Cididlo na kov

Sitolem lze čistit a leštit ušlechtilé kovy, zrcadla a okenní skla. Přiměřené množství Sitolu naneste na vlhký textil a předmět důkladně vyčistěte. Po zaschnutí suchým textilem vyleštěte. Před použitím protřepat! Po práci s přípravkem si umyjte ruce a ošetřete mastným krémem.


Cididlo na kov

Cídidlo na kov i na dřevo. Velkou řadu poškození způsobených teplem lze odstranit pomocí cídidla na kov. To pomáhá nejenom na bílé skvrny od horkých předmětů, ale také na rozlitý olej či alkohol.


Nechte několik hodin působit a nakonec postižené místo přeleštěte leštěnkou. Na skvrny od tepla rovněž pomáhá. Obnoví krásu a lesk Vašich cenností.


Vhodné pro: Čištění a leštění především ušlechtilých kovů, slitin mědi, chromu, nerezavějící oceli a stříbra. Naneste na vlhký hadřík a předmět důkladně vyčistěte. Všechny informace o produktu Speciální čistící prostředek Sitol cídidlo na kovy, sklo i zrcadla 3g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sitol cídidlo na kovy, sklo i zrcadla 3g. DIAVA na ošetření náhrobků 2x 2ml.


SITOL cídidlo na kovy a sklo 3g. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Platí pouze pro zboží s uvedenou dostupností Expedice ihned k odeslání nebo Litoměřice skladem. Jen v pracovních dnech a při volbě PPL, GLS nebo GLS výdejny a Zásilkovny při platbě na dobírku nebo ONLINE platbě ! Tekutý kov , dvousložkové lepidlo na kovy Steel Weld. Epoxid na kovy Lepidlo na velmi pevné spojení ploch z veškerých kovů - opravy a vyplňování prasklin a nerovností. Obsahuje kovové mikročástice a po vytvrzení lze spoj opracovávat jako kov.


Je to možná překvapivé, ale mnoho neštěstí, které si způsobíte na dřevěném nábytku, můžete napravit pomocí cídidla na kov. Pomůže vám na bílé skvrny způsobené horkem či na rozlitý olej, ale také na skvrny od alkoholu, který také barví dřevo do běla. Skvrny způsobené teplem Když položíte na dřevěný povrch horkou nádobu, obvykle se na něm vytvoří bílé skvrny.


Chcete-li se tomu vyhnout, horké talíře a hrnce pokládejte vždy na podložku Ošetření: Po směru vláken vetřete do povrchu krémové cídidlo na kov. Můžete také použít pastu z kuchyňského oleje a soli. Po zo rně prosí m pro hlížejte než přih odíte Vše odesíl ám do por uč eně , v příp adě zm ěny c eny po što vn ého Vás bud u in for mo vat. Vše co prodávám je ze soukromé sbírky ! Přípravek na čištění a leštění ušlechtilých kovů. Silichrom umožňuje účinně vyčistit a vyleštit zašlé povrchy kovových předmětů chromovaných, niklovaných, z nerezu, hliníku, mosazi apod.


Zanechává konzervační film, který chrání ošetřené plochy proti nepříznivým vlivům atmosféry. Farby na kov riediteľné riedidlom Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete farby na kov riediteľné riedidlom. Vyberte si z menu v ľavo, či potrebujete základnú, vrchnú alebo 2vfarbu na železo. Táto kategória je pre profíkov, ktorí sa už vo farbách vyznajú. Vedia že pre svoju prácu potrebujú polyuretánovú farbu.


Cididlo na kov

Obsah: g Materiál: kov Se Silichromem se vám podaří účinně vyčistit a vyleštit kovové, a především chromové, niklované díly automobilů a motocyklů. Dále ho můžete použít i na materiály jako nerez, hliník, mosaz a podobně. Zašlé povrchy opět dostanou nový vzhled.


Po použití Silichromu zůstane na ploše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky