úterý 6. srpna 2019

Elektrometalservis

Provozujeme servis a prodej praček, myček, sušiček, vysavačů a ostatních drobných elektrospotřebičů. Jak se k nám dostanete: autem - ulicí Zenklova až k bývalému Disco Landu a odbočit do parku, to je Horovo náměstí. Na rohu je obchod s kolama a naše prodejna je na druhém rohu vzadu. Náhradní díly na pračky, myčky, sušičky, bojlery a vysavače.


Výhodné ceny a velké skladové zásoby.

Во маркетите на Електрометал ќе најдете се што ви е потребно за вашиот дом и градина. Изберете од широкиот асортиман на производи кој брои повеќе од 30. Електрика, осветлување, бела техника, водовод и санитарија се. Popište díl a uveďte model a výrobní číslo spotřebiče! Optical Center Store provides a wide range of contact lenses CooperVision at low price.


Czech Republic, with the main office in Prague. Easter decorations have already arrived in Electrometal markets!

As always, we offer the largest selection and best prices in the region! Hurry today until 14:pm and choose your perfect decoration for the big holiday! Hilský David Ulice: Horovo nám. Velký výběr bojlerů Tatramat a Dražice. Zajišťujeme skladování zboží.


Poskytujeme logistické služby. Používáním webů z portálové rodiny praha. Zabýváme se obory elektro, spotřebiče. Klikněte pro více informací.


Opravy a servis praček, myček Pokud jste zruční a opravu si chcete provést sami, zkuste najít náhradní díl na Nahradni-dily. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Minulý týden jsem využil. Pozáruční opravy všech značek, záruční servis.


Prodej náhradních dílů.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Zadejte číslo, zavoláme zpět do minut a najdeme ty pro vás. ELEKTROMETAL SERVIS Ing. Městský soud v Praze, odd. Spotřebiče Karma Design za skvělé ceny Nabízíme vestavby Karma Design za bezkonkurenční ceny, poštovné a dovoz ZDARMA!


SPOTŘEBITEL NÁZEV STÍŽNOSTI A DATUM PUBLIKACE STAV HODNOCENÍ Neuznaná reklamace opravy Datum publikace: 6. Letáky si budete moci nejen prohlédnout, ale v nich i vyhledávat, což Vám umožní dostat se rychle na stránku s produktem, který Vás právě zajímá. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Servis a opravy všech praček v Praze a okolí.


Popis činnosti firmy Jsme internetový obcho prodejna a servis. Také opravujeme spotřebiče: pračky, myčky, vysavače, odstředivky, sporáky a ledničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky