pondělí 5. srpna 2019

Tatínku ta se ti povedla mp3

Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. A tak je potřeba, aby je tatínkové zastoupili. Veškeré informace o produktu. Ke stažení ve formátu MPa FLAC. V prodeji na fyzickém nosiči CD.


Ukázky zdarma k poslechu.

Premium Loading. Tatínku , ta se ti povedla – pohádky pro chytré děti i dospělé vyprávěné samotným autorem, Zdeňkem Svěrákem. Skip trial month free. Tatínku, ta se ti povedla, mp- Zdeněk Svěrák. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové s hudbou Petra Skoumala.


Tatínek Šíma by pohádky raději četl. Jenomže Petřík a Petruška dávají přednost takovým, jaké jim dříve povídala maminka: o zdánlivě obyčejných věcech kolem nás. A to není jednoduché, jak se možná.


S hudbou Petra Skoumala tak.

Ide o toho úplne najobyčajnejšieho tatínka Šímu, ktorý je malý, okuliarnatý a nemá ani veľa vlasov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hodnocení produktu:. Najlepšie audioknihy známych vydavateľstiev.


Pohádková knížka od Zdeňka Svěráka! Stovky hodín ukážok na počúvanie zadarmo. Hudební vydavatelství SUPRAPHON je historicky nejvýznamnější českou gramofonovou firmou.


Archiv SUPRAPHONu je bezkonkurenčně nejbohatším hudebním archivem v České republice. Väčšinou to funguje tak, že si nakúpime hromadu knižiek, z ktorých potom deťom čítame pred spaním. Všetky informácie o produkte. Nakupujte audioknihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Vitajte v Martinuse, súhlasíte s ukladaním cookies?


Aby sme vám vedeli čo najlepšie odporúčať knižky, a tiež n. Všechny informace o produktu Z. C porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Z. Spolu s hudbou Josefa Skoumala vznikla pôvabná nahrávka, ktorá nesie všetky rysy Svěrákovho humoru a zároveň nestráca niť z tajomného rozprávkového sveta. Přihlásit Přihlášení a registrace. Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo problémy se zobrazením našich stránek, kontaktujte nás.

Katalog Sbalit Katalog. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout.


Cyklus Svatého Grálu se dochoval v řadě rozdílných rukopisných verzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky