pátek 9. srpna 2019

Péřová bunda dámská

Péřová bunda dámská

Každá z bund byla ušita tak, aby tělu zajistila plný komfort a zároveň zdůraznila sportovní styl osoby, která ji nosí. Dámská péřová bunda Icepeak Jessie černá. Tato péřová bunda má prodloužený střih, je dostatečně vyteplená, takže se skvěle hodí pro dámy, které hledají bundu, která je v zimě spolehlivě zahřeje. Má skvělé izolační vlastnosti a díky svému všestrannému využití je to jedna z nejlepších bun které nabízíme. Prodám - DÁMSKÁ LEHKÁ PÉŘOVÁ BUNDA NA TURISTIKU, lokalita Hradec Králové.


Bunda Heral je vyrobená s důrazem na co nejlepší konbinaci vzhledu a funkčnosti. Během chladných dní zcela zaručeně oceníte tuto hřejivou péřovku Lee Cooper v černé barvě s kapucí. Díky kombinaci prachového a draného peří v různých partiích můžete s klidem zapomenout na nepraktické vrstvení oblečení znemožňující přirozený pohyb. Venku mrzne až praští a vy nemáte co na sebe?


Péřová bunda vždycky zahřeje. Rychle shánějte něco, co vám vrátí krev do žil. Pravé péřovky určené do pořádných mrazů hledejte u sportovních značek jako je Adidas.


Péřová bunda dámská

DÁMSKÁ TURISTICKÁ PÉŘOVÁ BUNDA TREK 1TMAVĚ MODRÁ (8) Přidat do porovnání. Bunda má dvě hlavní kapsy, stahování v bocích a rukávy zakončené lycrou. Tato funkční, lehká a skladná bunda je navržena tak, aby sloužila jako vrchní izolační vrstva v období jara, podzimu a začátku zimy, nebo jako vnitřní izolační vrstva v zimě. Máte vybrané filtry: perova bunda damska Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


CZ - KVALITNÍ DÁMSKÁ MÓDA ONLINE. Přinášíme limitované kolekce oblečení, obuvi a doplňků od značek, které v České republice budete těžko hledat. Výběrové husí peří doručíme 17. RYCHLÝ NÁKUP Dámský péřový kabátek Daili. Vysoce hřejivá péřová bunda Mammut Eigerjoch Advanced z prémiové kolekce Eiger Extreme je výbornou volbou pro náročné outdoorové nadšence.


Péřová bunda dámská

Bundu Iskuta můžete využít při lyžování, běžkách i zimních procházkách. Má hřejivou výplň z prachového peří, podlepené švy, krytku brady, stahovatelné rukávy s vnitřní elastickou manžetou na palec, odvětrávání v. Díky této bundě od Ternui z řady Protech Series bud. Vnější materiál a podšívka 1 polyami vycpávka prachové peří, peří. Bunda je vyrobena ze 1 polyamidu, výplň je z peří.


Velice měkká, lehká, větru a vodě odpuzující tkanina, dvojité švy, kontrastní vnitřní prošití a zipy, kapuce, rukávy a spodní lem v kontrastní barvě, boční kapsy na zip, vnitřní kapsy. Nezapomeňte na doplňky a dámská péřová bunda z nových kolekcí. Modely dámská péřová bunda jsou letos hodně kreativní. Vybírej dámská péřová bunda z nabídky značkových a kvalitních modelů.


BRACCO - dámská péřová bunda - potisk růže. STÖLLET - dámská péřová bunda - modrá. BIERKE - dámská péřová vesta - modrá. Detailní popis produktu.


Popis: Damska perova bunda znacky NordBlanc Lure je vyplnena velkym mnozstvom peri. Technická dámská nepromokavá péřová bunda z řady Alpine, v černé barvě se šedými zipy a purpurovou podšívkou. Luxusní dámská péřová sportovní bunda doplněná o kožešinový límec z mývala.


Díky lesklému svrchnímu materiálu High-Density Taffeta je bunda NIKA velmi atraktivní, vsazené panely všesměrově elastického materiálu 4Way Stretch pak ještě zvýrazňují její elegantní siluetu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky