pondělí 5. srpna 2019

Koupelny návrhy

Koupelny návrhy

Návrhy koupelen, které byly vytvořeny výhradně v našem zákaznickém centru, můžete třídit podle nejrůznějších kritérií, např. Zvolit můžete také mezi koupelnou standardní a luxusní. Grafické návrhy zpracováváme přímo na všech našich koupelnových studiích. Naši proškolení grafici vyladí finální design koupelny , který vychází z vámi zvoleného výběru sortimentu.


Koupelny návrhy

S pomocí grafického programu ViSoft a zkušenosti a šikovnosti našich pracovníků můžete vidět vaší novou koupelnu ještě před. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Pro naše zákazníky se vždy snažíme nabídnout maximum služeb, které jim ulehčí výběr obkladů a dlažby do Vaši koupelny. Do výsledného návrhu začleníme maximum z Vašich představ o Vaši nové koupelně a Vy si ještě před nákupem koupelnových obkladů a dlažby můžete vytvořit jasnou představu, jak bude Vaše koupelna ve skutečnosti vypadat.


Návrh zdarma je určen pro celkovou realizaci koupelny , není v našich silách vytvářet vizualizace pro zakoupené výrobky pro lepší představu, jak budou vypadat v prostoru. Součástí dokumentace potvrzené objednávky koupelny je však vždy FINÁLNÍ VIZUALIZACE. Tu obdržíte po složení minimální zálohy na zboží. Služby: návrh koupelny online. V rámci kompletního servisu provádíme rekonstrukce koupelny.


Koupelny návrhy

D návrhy kuchyní odhalí chyby a ukážou, jaké možnosti nabízí nové domácí pracoviště. Ve 3D návrhu kuchyní se řídíme pravidlem „komplexního řešení, tedy spojení kuchyňské linky s obklady do kuchyně. D návrhy koupelen, fotogalerie koupelny , realizace a rekonstrukce koupelny.


Obklady do koupelny s důrazem na kvalitu a design. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba, kvalitní vodovodní baterie, sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. Když chcete jednoduše modernizovat vzhled svojí koupelny , vyberte si nový koupelnový nábytek. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a my vám maximálně jednou měsíčně zašleme zajímavé nabídky nebo tipy a rady do koupelny a kuchyně.


Za zkoušku nic nedáte a odhlásit se můžete kdykoliv. Koupelny Ptáček, děláme koupelny , ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR. Zhotovení návrhu si můžete vybrat z několika variant. Buď necháte celkovou vizualizaci Vaší koupelny na našem grafickém oddělení, nebo si určíte, jak by Vaše koupelna měla vypadat a grafik provede vizualizaci Vašich.


Koupelny návrhy

Zásadní změnou bylo přemístění pračky se sušičkou do prostoru vstupní chodby a využití uvolněného místa pro instalaci velkého sprchového. Horský dům navržený z přírodních materiálů a barev Koupelna v patře navazuje na ložnici rodičů a na toaletu, která je přístupná jak z koupelny , tak z chodby pro potřeby návštěvy. Ucelené řešení koupelny , kde je na prvním místě praktičnost a klasické linie.


Koncept Avocado - z minima vytěží maximum. Pohodlná a přesto velmi skladná vana s praktickým umyvadlem i do nejmenších koupelen. Kromě speciálně zkosené vany a umyvadla nad vanu.


Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i dlažba do kuchyně. Venkovní mrazuvzdorné dlažby Klinker. SENESI - koupelny , kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory.


Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky