středa 21. srpna 2019

Šachtové dno betonové

Podle požadavku zákazníka je k výše uvedené ceně dokalkulován příplatek na druhý a každý další přívod. Ceníková cena šachtových den nezahrnuje cenu šachtového těsnění, tato. Používají se převážně do komunikací nebo na větší.


Obzvláště betonové spodní díly šachet,které jsou vystaveny škodlivým vlivům. Prodáváme betonové šachtové komplety pro vodovodní přípojku.

Skruže studňové - kanalizačné sa používajú na gravitačné odvádzanie odpadovej vody a povrchovej vody a zhotovenie kopaných studní. Stavební dílec je vyráběn jako monolitický – kompaktní jednolitý prvek. DN 1- DN 6Šachtové dno sa odlieva spolu s plastovou kynetou, čím je ga-rantovaná najvyššia kvalita tesnosti a trvácnos. Všechna šachtová dna jsou vyráběna na zakázku dle požadavků stavby.


Základní provedení šachtového dna je s betonovým žlabem a nástupnicí, standardně je možné dodat i šachtová dna s odolným epoxidovým nátěrem, čedičem, kameninou nebo plastovou výstelkou kynety. Uvnitř šachtového dna je vyhotovená tzv. Vyrábí se v provedení s kynetou a bez kynety.

SOLID je vyráběno jednorázovým odlitím celého dílce ze samozhutňujícího betonu. Jednolité šachtové dno SOLID. Přechodová skruž - konus.


Poklopy, mříže a kalové koše. Základem kanalizačního programu je šachtové dno Precis, které je nejvyšším standardem kvality na trhu. Kanalizační poklopy A 15. Dalšími kanalizačními komponenty jsou skruže, kónudy, přechodové desky, vyrovnávací prstence a poklopy.


Tyto kanalizační komponenty splní požadavky každého projektu na maximum. DN4poklop pro plastové revizní šachty. Ty představují moderní, ekologickou alternativu těžkých, objemných a na údržbu náročných konstrukcí z betonu. Betonové zboží Skruže a konusy. Firma Prefabetón-Diviaky je výrobcom šácht z betónu, vodomerné šachty , čističky odpadových vôd - betonové skruž Firma zabezpečuje výrobu podľa platných noriem, predaj a dopravu podľa požiadaviek zákazníkov.


Dno průtočné,vyrobené z PP. Možnosti napojení pomocí spojky in-situ prům. Revizní šachty TEGRA 425.


Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou rourou o průměru 4mm.

Výkyvná hrdla šachtových den umožňující plynulou změnu úhlu napojení každým směrem až o °. Perfect je kompaktní, jednolité dno , celé kompletně průmyslově odlité z jedné betonové směsi. Má konstantní parametry ve všech částech výrobku. Při výrobě se používají lehce zhutnitelné betony, s následným uzavřeným a hladkým povrchem. Slouží k budování studní, záchytných, vodoměrných a další šachet.


Dílce jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě a slouží k sestavení celkové požadované výšky šachty. LEIER sú určené pre gravitačné zaťaženie (bez pretlaku). U skladového zboží expedice do hod! Prefabrikované betonové díly z vibrovaného hladkého betonu. Umístění kanalizačních šachet by mělo vyplývat z dispozičního uspořádání řešeného celku, konkrétních podmínek stavby, užití kanalizace, a mělo by přihlížet k lokálním podmínkám kanalizační sítě a technickým možnostem revizních prací.


Plastové šachty mohou být využity pro dešťové a splaškové kanalizační sítě, dále pro drenážní sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky