čtvrtek 3. května 2018

Mora mt 321 s

Je vybavená výkonovými stupni a jednoduchým mechanickým ovládáním s možností nastavení ohřevu až 35minut. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nedočkáte se funkcí jako je gril nebo parní vaření, to jsou ale vesměs funkce, kterými disponuje jen pár modelů v celém srovnání. Na LED displeji se zobrazuje denní čas, ale také minutka a odložený start. MORA MT 3S je volně stojící mikrovlnná trouba v elegantní stříbrné lakované barvě.


Trouba má objem litrů a otočný talíř má průměr 2cm.

Moderní mikrovlnná trouba z nabídky známého výrobce spotřebičů. Mora MT 3S od 7€ - Heureka. Patří k nejlevnějším mikrovlnkám na trhu, ale přesto má co nabídnout. Snadno se ovládá a dobře vypadá. Možné zakúpiť priamo na Heureka.


Sklokeramická domino varná deska Mora VDSK 3FF provedení černé a přední zkosenou hranou svou jednoduchostí uspokojí každého nenáročného uživatele. Disponuje HI-LIGHT zónami s mechanickým ovládáním pomocí knoflíků. Ukazatel zbytkového tepla určitě oceníte, za pomoci.


Ovládanie je elektronické prostredníctvom otočných voliča a tlačítok umiestnených naboku.

Dvierka mikrovlnnej rúry sa otvárajú pomocou madla. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvo. Trouba MT 3S má objem litrů a otočný talíř má průměr 2cm.


Hasonló termékek kedvező áron. Mikrovlnná trouba s objemem 20l, výkonem mikrovln 7W. Základní mikrovlnná trouba pro ohřev, která se díky svému modernímu designu hodí do každé moderní kuchyně.


Její ovládání je navíc řešeno elektronicky a nechybí ani LED panel – to ještě více umocňuje moderní vzhled. Vhodná do bytu, na chalupu, nebo na studentské koleje. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny.


Ohřeje vše, co na talíři uvidí Přestože čas je relativní a pro každého z nás běží jinak rychle, je to jedna z nejcennějších jednotek našeho života. Náš čas je drahý a záleží jen na nás, jak s ním naložíme. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. LED kijelzője mutatja a pontos időt, a visszaszámlálást és a késleltetett indítást is.


Az választható fokozatának köszönhetően egyszerűen kiválaszthatja az ideális teljesítményt. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Nechýba ani funkcia rozmrazovania a expresného zohrievania. Okrem možnosti manuálneho zvolenia typu a intenzity zohrievania je k dispozícii rad ďalších funkcií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky