středa 23. května 2018

Polní lopatka skládací

Polní vojenská lopatka je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, díky kterému se jen tak nepoškodí. Skládací rýček se hodí jak do přírody, tak do auta. Odolná, kompaktní polní lopatka se skládacím systémem. Konstrukce je tvořena ocelovou lopatkou a hliníkovou násadou.


Skladem od 7Kč Detail.

Třídílná skládací lopatka typ NATO EXTR. Inzerát POLNÍ LOPATKA ČSLA v okrese Opava, cena 399Kč, od Pavlína Szotkowská na Sbazar. Polní lopatka Gerber má částečně zoubkovanou hranu pro. Obsahuje praktické pomůcky, když potřebujete příležitostně.


Své uplatnění najde i jako součást výbavy ve vozidle. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Rýče a lopaty.

Fiskars, Gardena, YATO a dalších. Multifunkční skládací lopatka v nylonovém obalu s možností zavěšení na opasek. Na lopatce je malý kus kovu, který má sloužit jako kladívko například na zatloukání kolíků.


Nakupujte tam, kde je to výhodné. Originální skládací lopatka používaný US Army. Má velmi pevnou ocelovou konstrukci. Tým SuperArmy Vám zaručuje bezproblémový nákup.


Vaše zboží bude při přepravě pojištěno. V případě nespokojenosti garance vrácení peněz. Lopatka je dodávaná včetně pouzdra. SKLÁDACÍ POLNÍ LOPATKA GERBER.


Přestože má pouze jeden kloub, na kompaktnosti jí to však neubírá, jelikož se její násada dá zasunout. Nabízené skládací lopatky se snadno skládají a polohují do optimální velikosti. V naší nabídce nechybí skládací polní lopatka AČR i Německé armády.


Skládácí polní lopatka - Model BW.

Inzerát Sovětská skládací polní lopatka v okrese Opava, cena 500Kč, od Gerhard Moravec na Sbazar. Popis: polní lopatka pro výsadkáře. Dřevěná násada, kovové tělo.


Kvalitní skládací polní lopatka Gorge od americké firmy Gerber. Tento model má klasický tvar s jedním kloubem je velice kompaktní a robustní. Po složení můžete tuto lopatku dokonce použít i jako kladívko, které je ideální pro zatloukání stanových kolíků. Polní skládací holandská lopatka s pouzdrem. Vážení zákazníci, vzhledem k opatřením ohledně nákazy COVID-vyžadují dopravci GLS a Zásilkovna při odběru zboží na dobírku POUZE BEZKONTAKTNÍ PLATBU, tedy platbu kartou.


Mírně použité, funkční zboží. Nová vojenská polní lopatka ČSLA ČSSR AZ kožený závěsník poslední kus. Kup teď Kč s dopravou 268.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky