čtvrtek 10. května 2018

Horkovzdušná trouba gorenje návod

ERNÉ SKLO - NEREZ energetická třída: A objem trouby l smalt „EASY TO CLEAN“ digitální programátor FULL TOUCH CONTROL automatické programy telesk. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod k obsluze, vestavění a zapojení Elektrická vestavná pečící trouba Vážený spot řebiteli!


Tato pečící trouba byla vyrobena pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit.

Přesvědčte se sami o tom, ˜e se na naše výrobky mů˜ete spolehnout. Pro jednodušší pou˜ití výrobku vám přikládáme obsáhlý návod , který vám pomů˜e, aby jste se co nejrychleji seznámili s vaším novým. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let. Gorenje je přední evropský výrobce domácích spotřebičů.


Výhodou trub je snadné ovládání a množství funkcí. Multifunkční trouba BigSpace - l. Extra velká využitelná pečící plocha. Namísto předcházejících umožňuje trouba Superior využití až úrovní současně.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plášť z lakovaného kovu, interiér z pozinkované oceli. Horkovzdušná trouba pro pizzy do průměru cm.


Skvělý pomocník do každé kuchyně - přenosná halogenová horkovzdušná trouba Vám uvaří, upeče i ugriluje či ohřeje Vaše oblíbené pokrmy a navíc ušetří elektrickou energii. Velmi jednoduchá obsluha. Snadná údržba díky skleněné omyvatelné pečící nádobě. Petra Stupky přednastavených programů LED dotykový display regulace teploty - 2°C. Objem trouby l, teleskopické výsuvy, HomeMADE tv.


Návod pro Trouba Gorenje Essential BO637E21XG nerez. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vestavné trouby GORENJE na Alza. Code appliance is digit number, which can be found on the rating plate of the appliance or the warranty card. Hitem posledních let je horkovzdušná trouba , která zajistí lepší přípravu jídla za použití horkého vzduchu. Pokud je s kruhovým topným tělesem, dokáže udržet konstantní teplotu v celém prostoru trouby.


Topná tyč je určena do horkovzdušné trouby Mora, Gorenje a dalších. This feature is not available right now.

Please try again later. Návody a manuály na výrobky Gorenje. Inteligentní programy, funkce, moderní design a dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář.


Můžete také použít vyhledávací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky